Hava Durumu

CHP Bursa'da kimler istifa edecek?

Bursa kulislerinden edinilen bilgilere göre, CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca ile Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Meral Altıntaş ve Makine Mühendisleri Odası eski Başkanı İbrahim Mart'la birlikte birçok isim görevlerinden istifa edip, milletvekili aday adayı olacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP Bursa'da kimler istifa edecek?

Seçim tarihinin öne çekilmesi ile Bursa siyasetinden de sıcak günler yaşanıyor. Milletvekili adayı olmak isteyen birçok kişi mevcut görevlerinden istifa ediyor. Bu isimlerden biri de Selçuk Türkoğlu oldu.

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 No'lu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, 26.dönem milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olmak için memuriyetten ve tüm görevlerinden istifa etti. MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu'nun da yarın görevinden istifa edeceği öğrenildi.

İddialara göre, istifa edecek isimler arasında CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca, Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Meral Altıntaş ve Makine Mühendisleri Odası eski Başkanı İbrahim Mart'ın yanında şu isimler yer alıyor:

Bursa İl eski Başkanı Zafer Yıldız, geçmiş dönem milletvekili İlhan Demiröz, Salih Top, İl eski Başkanı Şadi Özdemir, Deniz Baykal, bir dönem Bursaspor başkanlığına adı geçen Timur Noyan, Gürel Yılmaz, Özgür Erdursun, Sinan Çiftçi, Kayıhan Pala, Gamze Pamukateşli, Ekrem Demiröz, Bal-Göç Başkanı Yüksel Özkan.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.