Hava Durumu

CHP Bursa'dan flaş açıklama: 'Bir meczubun işi...'

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, sahte email hesabı kullanılarak basın mensuplarına gönderilen sahte basın bülteni ile ilgili olarak açıklama yaptı. "Bir meczubun işi" diyen Akkuş, söz konusu eposta adresiyle uzaktan yakından alakalarının olmadığını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP Bursa'dan flaş açıklama: 'Bir meczubun işi...'

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, sahte email hesabı kullanılarak basın mensuplarına gönderilen sahte basın bülteni ile ilgili olarak açıklama yaptı. Akkuş, chpbursahuseyinakkus@hotmail.com şeklinde bir email hesabına sahip olmadığının altını çizdiği açıklamada, Karacabey kaynaklı olduğu düşünülen sahte basın bülteninin "bir meczubun işi" olarak görülüyor olmakla birlikte, kötü niyetli olduğunun şüphe götürmeyeceğini vurgulayarak şunları söyledi:

 "Böyle bir email adresi kullanmıyorum. Böyle bir eposta adresim de yok. CHP İl ile ilgili açıklamalar ve basın bültenleri kamuoyuna chpbursabasinburosu@gmail.com adresinden gönderilir. Bu sahte email adresi ile sahte bülten yazıp gönderen zihniyetin amacının ne olduğu açıkça bellidir. Bu sahte basın bülteninde geçen ifadelerin gerçekle yakından uzaktan ilgisi yoktur. Hayal dünyasında uydurulup sanki söylenmiş gibi sahte bültene konu edilen bu saçma-sapan ifadeleri ve yapılmaya çalışan manipülasyonu kabul etmemiz mümkün değildir."

Yatırım yapmayı mı düşünüyorsunuz? Trilye'deki bu ilana bakmadan geçmeyin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.