Hava Durumu

CHP'de hareketlilik! 'Kimseden korkum yok' dedi, adaylığını açıkladı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yılmaz "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması halinde cumhurbaşkanlığına adayım" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'de hareketlilik! 'Kimseden korkum yok' dedi, adaylığını açıkladı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili Meclis'te basın toplantısı düzenledi. "Milli iradeye komplo kurulmasına izin vermeyiz, genel başkanımıza da düşüncelerimi açtım" diyen Yılmaz, "Genel başkan aday olmadığı taktirde adayım. Kenardan aday olunmaz. Tavşan aday olunmaz. Burası er meydanı. Bunu olabilecek insanların çıkması gerekiyor. 47 yaşındayım. Hayatımda hiçbir başarısızlığım olmadı. Bunu başaracağıma sonsuz inanıyorum. Zerre kadar tereddüdüm yok. Kimseden korkum endişem, en ufak derecede bir tereddüdüm yok. Veremeyecek hiçbir hesabım yok. Allah'tan başka hiçbir kimsenin önünde eğilmedim ve dimdik halkla mücadeleyi kazanacağıma inanıyorum. Yeter ki bu görev bize tevdi edilsin. Ben CHP Genel Merkezi önünde boynumun bükük olmasını istemiyorum. Ağlamak istemiyorum. 25 Haziran'da yeni bir yaza uyanmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

PARTİDEN İLK TEPKİ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Yılmaz'ın adaylığı hakkında canlı yayında soruları yanıtlarken "Herhangi birisi aday adayı olabilir. Bizde bu çoktur, parti içi demokrasiyi çalıştırdığımız için. Bunun neticelendirileceği yer Parti Meclisi'dir. Şimdi sizden duydum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.