Hava Durumu

CHP'de sıcak saatler! 'İnce'nin kararının ses kısıklığı ile ilgisi yok'

CHP'de milletvekili listesinin ortaya çıkmasının ardından sesinin kısıldığı gerekçesiyle Zonguldak ve Bartın mitinglerini iptal edebileceğini duyuran Muharrem İnce'nin bugünkü mitingleri iptal oldu. CHP'nin basın biriminden yapılan iptal açıklamasında herhangi bir gerekçe gösterilmedi. İptal kararının ses kısıklığı ile ilgisi olmadığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'de sıcak saatler! 'İnce'nin kararının ses kısıklığı ile ilgisi yok'

Dün gece CHP'de vekil listelerinin belli olmasıyla Muharrem İnce'ye yakın yaklaşık 20 kişiden çoğunluğunun aday listelerine girmediği görülmüştü. İnce'ye yakın milletvekillerinden Namık Havutca, Rıza Yalçınkaya, Bülent Öz, Bülent Bektaşoğlu, Mehmet Göker, Mazlum Nurlu, Yakup Akkaya, Akın Üstündağ, Şerafettin Turpcu, Erdin Bircan tekrar aday yapılmadı. Aday olan isimler arasında sadece Tanju Özcan ve Yaşar Tüzün listelerde yer aldı.

Kulislere yansıyanlara göre listeden rahatsız olduğunu dile getiren İnce'nin bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi bekleniyor.

MİTİNGLERİN İPTALİ LİSTE KRİZİ YÜZÜNDEN

RS FM'de yayınlanan Bidebunudinle'nin ekibine konuşan İnce'ye yakın kaynaklar, mitinglerin iptal edilmesinin ses kısıklığından dolayı olmadığını belirtti. Kaynaklar mitinglerin parti yönetimi ve İnce arasındaki liste krizi nedeniyle iptal edildiğini söyledi. Akşam saat 17.00'ye kadar çözüm için müzakerelerin süreceği öğrenildi.

Partiler, bugün saat 17.00'ye kadar milletvekili adayları listesini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.