Hava Durumu

CHP'den YSK'ya başvuru!

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel, Engin Özkoç ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Yüksek Seçim Kurulu'na Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusunu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2018 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'den YSK'ya başvuru!

Engin Özkoç, Türkiye'nin bundan sonra gerçekten bağımsız bir şekilde, hakkaniyetli yönetilebilmesi ve laik demokratik düzenin yeniden tesis edilmesi için çok önemli bir başvuruda bulunduklarını bildirdi. İnce'nin parti rozetini çıkardığını ve Türk bayrağı rozeti taktığını hatırlatan Özkoç, 'Bu hareket çok önemliydi. O yüzden sandıklara giderek herkesin vatandaşlık görevini yapmasını istiyoruz. Sandığa gidin, Türkiye'nin geleceğini oylayın ve Muharrem İnce'yi cumhurbaşkanı yapın" diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tezcan da Türkiye'nin 25 Haziran sabahı farklı bir ülkeye uyanacağını, , CHP'nin iktidar, İnce'nin ise cumhurbaşkanı olacağını söyledi. Tezcan, "Bu kampanya sadece CHP'nin cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası değildir. 80 milyonu birleştirecek kampanyadır. Bu kampanya milleti yeniden bir araya getiren kampanyadır. Yok edilmeye çalışılan milletin Meclisini yeniden kurma kampanyasıdır, milletin kardeşliğini yeniden kurma kampanyasıdır. İnşallah 25 Haziran sabahı bu davada Türkiye kazanmış olacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.