Hava Durumu

CHP Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı'nın 2 kız kardeşi darp edildi!

Bursa'nın Kestel ilçesinde Nurcan Atlı Sezgin adlı kadın trafikte önce sözlü tacize uğradı daha sonra da aynı kişiler tarafından saldırıya uğradı. Nurcan Atlı Sezgin'in kardeşi Filiz Atlı da olay esnasında darp edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2018 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2018 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı'nın 2 kız kardeşi darp edildi!

Kestel'de evine gitmek üzere aracıyla yola çıkan Nurcan Atlı Sezgin'e 2 kişi laf attı. Sezgin'i evine kadar takip eden şahıslar araçtan inip, kadını darp etmeye başladı. Olayı gören ve kardeşini savunmaya çalışan Filiz Atlı da aynı kişiler tarafından darp edildi. 2 kadının CHP Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı'nın kardeşleri olduğu öğrenildi.

YÜZLERCE KİŞİ TOPLANDI

Kestel Meydanı'nda toplanan yüzlerce kişi olayı protesto etti. CHP Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı, "Mali müşavirlik yapan Nurcan Atlı Sezgin evinin önünde 2 şehir eşkıyasının tekmeli ve yumruklu saldırısına uğradı. Nurcan Atlı Sezgi'i darp edenler savcılığa dahi çıkarılmadan serbest bırakılmışlardır" dedi.

BOKSÖR GİBİ SALDIRDILAR

Filiz Atlı ise, "Böyle bir şey yok. Boksör gibi yumruklarla vurdular. Kavga trafik yüzünden oldu" diye konuştu. Nurcan Atlı Sezgin ise, "Ben çok hata yaptığımı düşünmüyorum. Takip ettiklerini arabadan inince gördüm. Ölmüş olabilirdim. Onların silahı olabilirdi. Ben o esnada çocuğumu düşündüm. Anneler çocuklarına sahip çıksın. Bu hale gelinmesinin tek sebebi anneler" şeklinde konuştu. Grup açıklamasının ardından dağıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.