Hava Durumu

CHP'li Bekaroğlu'ndan Buket Aydın'a ilginç tepki: Boyanmaya nasıl zaman buldun?

Sınır dışı operasyon nedeniyle bölgede görevde olan ve YPG'lilerin saldırısına maruz kalan sunucu Buket Aydın'a, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'ndan dikkat çeken bir tepki geldi. Bekaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Aydın'ı verdiği poz nedeniyle, "O kadar boyanmaya nasıl zaman buldunuz?" sözleriyle eleştirdi. Buket Aydın'dan da tepki gecikmedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2019 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2019 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'li Bekaroğlu'ndan Buket Aydın'a ilginç tepki: Boyanmaya nasıl zaman buldun?

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye giden sunucu Buket Aydın'ı yerden yere vurdu.

"SALDIRSANIZ DA BURADAYIZ"

Sunucu Buket Aydın, PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye gitti. Buket Aydın o anların fotoğrafını, "Saldırsanız da buradayız" notuyla yayınladı.

"SANKİ DEFİLEYE ÇIKMIŞ POZ VERİYORSUNUZ"

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ise Buket Aydın'ın o pozunu sert sözlerle eleştirdi. Bekaroğlu yayınladığı mesajda, "Yaptığınız iş ciddi bir iş, bebekler ölüyor, siviller, askerler ölüyor, anne babaların gözleri ekranlarda çocuklarının haberlerini bekliyor. Siz sanki defileye çıkmış poz veriyorsunuz. O kadar boyanmaya nasıl zaman buldunuz? Yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı.

BUKET AYDIN'DAN AÇIKLAMA

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaja Buket Aydın'dan tepki gecikmedi. Aydın Twitter hesabından bu mesajı paylaştı.

"Ailemizi geride bırakıp canımızı hiçe sayıp her türlü riski alıp Akçakale'den tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya çalışırken terör örgütünün hedefi olmak bizi şaşırtmıyor da sizlerin hedefi olmak çok şaşırtıyor doğrusu."

NE OLMUŞTU?

Barış Pınarı Harekatı'nın 3'üncü gününde Nusaybin ilçesinden Kamışlı'da yaşanan gelişmeleri takip eden basın mensuplarına yönelik keskin nişancılar tarafından saldırı düzenlenmişti. Terör örgütü PKK/YPG'liler tarafından düzenlenen saldırı sonucu iki basın mensubu hafif şekilde yaralanmıştı. Yaralı gazeteciler, olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmişti. Teröristler daha sonra restorana ateş açmıştı. Basın mensuplarının yayın yapmasını istemeyen teröristler sürekli bölgeye taciz ateşi açmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.