Hava Durumu

CHP'li İnce'den flaş 'Abdullah Gül' çıkışı!

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayları arasında ismi geçen Muharrem İnce, Abdullah Gül'ün adaylığı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. İnce, "Tayyip Erdoğan'ın suç ortağı ve kardeşi Abdullah Gül bizim Tayyip Erdoğan'dan kurtulma tercihimiz, seçeneğimiz olamaz, olmamalıdır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'li İnce'den flaş 'Abdullah Gül' çıkışı!

Abdullah Gül'ün adaylığı gündemdeki sıcaklığını korurken CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den son dakika açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan İnce, "Tayyip Erdoğan'ın suç ortağı ve kardeşi Abdullah Gül bizim Tayyip Erdoğan'dan kurtulma tercihimiz, seçeneğimiz olamaz, olmamalıdır." dedi.

İnce, şu paylaşımları yaptı:

"Türkiye'nin huzuru, güvenliği, milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak istiyoruz."

"Ancak atadığı bürokrat ve rektörler FETÖ'cü çıkan, görevdeyken hiçbir kanunu veto edememiş, görevden ayrılınca yanlışa yanlış diyememiş Tayyip Erdoğan'ın suç ortağı ve kardeşi Abdullah Gül bizim Tayyip Erdoğan'dan kurtulma tercihimiz, seçeneğimiz olamaz, olmamalıdır."

İnce, kendi hakkında "Gül aday olursa Erdoğan'a oy veririm" dediği iddiasını da yalanladı. İnce, "Benim bu sürece ilişkin tek açıklamam budur, başka haber ve yorumları dikkate almayınız" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.