Hava Durumu

CHP'li İrgil'den 'Abdullah Gül' çıkışı: 'Bizim için yok hükmündedir'

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde muhalefet partilerinin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ortak aday göstereceği iddiasına ilişkin, "Tartışmaya gerek yok. Bizim ve tabanımız için yok hükmündedir" değerlendirmesi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'li İrgil'den 'Abdullah Gül' çıkışı: 'Bizim için yok hükmündedir'

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde muhalefet partilerinin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ortak aday göstereceği iddiasına ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir değerlendirme yaptı. İrgil, "Gül ismini tartışmaya gerek yok. Bizim ve tabanımız için yok hükmündedir. Yaşanan her hukuksuzluk ve haksızlıkta doğrudan payı ve sorumluluğu vardır. CB adaylığı için Gül'e söyleyeceğimiz tek cümle 'Güle güle' olacaktır" ifadelerini kullandı.

AĞLAMAK YAKINMAK YOK

İrgil'in diğer mesajları ise şöyle: "24 Haziran'da her vatandaş kendine şunu sormalı: Kaderim, işim, çocuklarımın geleceği, hayatım 'Tek adamın' kararına mı bırakılmalı? Yoksa demokrasi ile devam edip, yöneteni de geleceğimi de 'ben' mi belirleyeceğim? Karar sizin... Sonra adalet yok diye ağlamak, yakınmak yok"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.