Hava Durumu

CHP'li Özel: 'En çıldırtacak adayı açıklayacağız'

Cumhurbaşkanı adaylarını YSK takvimine göre kendi belirledikleri bir zamanda açıklayacaklarını söyleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kast ederek, "Onu en çıldırtacak zamanda, en çıldırtacak adayı açıklayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2018 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2018 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'li Özel: 'En çıldırtacak adayı açıklayacağız'

AK Parti'den gelen 'Adayınızı açıklayın' çağrılarına düzenlediği basın toplantısıyla yanıt veren CHP'li Özgür Özel, cumhurbaşkanı adaylarını kendi belirledikleri bir zamanda açıklayacaklarını söyledi. "Birileri gündemi belirleyememekten ve belirlediğimiz gündemin peşinden koşmaktan dolayı çılgına dönmüş durumda" diyen Özel, "YSK takvimi açıkladı. Cumhurbaşkanı adayı takvimle belirlenen son tarihten önce açıklanacak. Emin olsunlar ki Recep Tayyip Erdoğan'ın keyfine, dileğine, isteğine uygun bir zamanda değil. Bizim tercihlerimize, bizim isteğimize, bizim doğrularımıza uygun zamanda yapılacak. Onu en çıldırtacak zamanda en çıldırtacak adayı açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

ORTAKLAŞACAK ADIMLAR

Sıfır barajla ilgili bir soru üzerine, CHP'nin büyük bir uzlaşının, ittifakın peşinde olduğunu ifade eden Özel, bunun için gerekli sorumluluğu almanın, gerektiği zaman özveri göstermenin önemine işaret etti. Özel, "İlk temaslardaki birbirimizin düşüncelerine olan mesafelerimizle son zamanda gelen nokta arasında ciddi farklar var. Temas aralığı kısalıp, temas süreleri uzadıkça herkes biraz daha ortaklaşacak adımlar atmaya yaklaştığını görüyor. Bundan da tüm taraflar memnuniyet duyuyor." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.