Hava Durumu

CHP Nilüfer'de yeni kadın aday!

CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yarışı hız kazandı. 6 Ocak tarihinde Mevcut başkan Gülnur Alçiçek'ten sonra Şirinşah Bilgili de ilçe binasında düzenlediği toplantıda başkan adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2018 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2018 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP Nilüfer'de yeni kadın aday!

-H. Gül Kolaylı-

Çok sayıda partili kadının da destek verdiği toplantıda konuşan Şirinşah Bilgili "Bugün yaşadığımız ve bizlere zorla dayatılan koşullara rağmen bir ferdi olmaktan kendimi her zaman şanslı saydığım Anadolu halklarına, toprağıma, çocuklarımıza ve o gelecek güneşli, güzel günlere olan inancım nedeniyle CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na aday oluyorum" dedi.

'SUSMAYACAĞIZ'

Kadınların siyasetteki yerinin önemine vurgu yapan Bilgili, "Yanlış olan ne varsa hesabını soracağız. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacağız. Susmayacağız. Kadınları dört duvar arsına sıkıştıran tüm saldırılara karşın, sokaklarda, meydanlarda kısacası hayatın tam ortasında olacağız" dedi. Sokak sokak, kapı kapı dolaşarak kadınların umudu olacaklarını belirten Bilgili, "Şiddet gören, tacize uğrayan, ekmeği olmayan ne kadar kadın varsa hepsine ulaşacak, bundan böyle hiçbirisinin kendisini yalnız hissetmesine izin veremeyeceğiz" diye konuştu.

NİLÜFER KADINLA DAHA GÜZEL

Yeni yıllın dünyaya ve Türkiye'ye barış getirmesini temenni eden Bilgili Kadın Kolları olarak ilçe yönetiminin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla da birlikte çalışacaklarının mesajını verdi.  Bilgili sözlerini şöyle sonlandırdı: "Söylenecek çok sözümüz var. Ancak bunları alanlarda, komşularımızla birlikte haykıracağız. Her buluşmamızda yeni dostluklar kuracak, ilişkileri geliştirmenin yollarını arayacağız. Nilüfer kadınla daha güzel. Hayatın her alanında bir olmak, diri olmak için omuz omuza yürüyeceğiz. Şimdi kadınların ayağa kalkma zamanı."

CHP Nilüfer İlçe örgütü Kadın Kolu Başkanlığı'na daha önce de mevcut Başkan  Gülnur  Alçiçek başkan adaylığını açıklamıştı.

CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Kongresi 6 Ocak'ta Buzpark'ta gerçekleşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.