Hava Durumu

CHP Nilüfer Tansal'la devam

CHP Nilüfer İlçe Teşkilatı'nda kongre süreci tamamlandı.  Kıran kırana bir yarışa sahne olan kongrede Mehmet Turan Tansal oyların 209'unu alarak başkan seçildi. Tansal'ın rakibi Özgür Şahin ise 196 oyda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP Nilüfer Tansal'la devam

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nilüfer İlçe Kongresi bugün yapıldı.  Özlüce Karya Davet Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede Mehmet Turan Tansal ve Özgür Şahin'in listeleri yarıştı. Büyük çekişmeye sahne olan kongrede mevcut başkan Mehmet Turan Tansal oyların 209'unu alarak yeniden başkan seçildi. Diğer aday Özgür Şahin ise 196 oyda kaldı.

TEK YUMRUK...

Seçim sonrası teşekkür konuşmasını yapan  Tansal, "CHP olarak bizi iktidar partisinden ayıran en büyük özelliğimiz biat kültürünün olmamasıdır. Bugün bu kongreden sonra yine 2 aday tem yumruk,tek vücut olup hedefi 2019 seçimleri olarak planlayıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

YENİ YÖNETİM VURGUSU

"Bu kongreden sonra farklı bir yönetim modülü ile ilerleyeceğiz" diyen Tansal, "Mahalle Temsicliler Meclisimizi kuruyoruz. 64 mahalle temsilcimiz, kadın ve gençlik kollarımız, belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra partimizin muhtarları da bu modüle dahil edildi. CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı seçilmiş 16+1 kişi ile yönetilmeyecek artık tabandan tavana yayılan bir yönetim anlayışı olacak" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.