Hava Durumu

CHP'nin yerel seçim sloganı Bursa'dan! 'Canı yanan bir vatandaş dile getirdi'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin yerel seçim sloganı olan 'Martın Sonu Bahar'ın, Bursa'da ortaya çıktığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2019 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2019 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'nin yerel seçim sloganı Bursa'dan! 'Canı yanan bir vatandaş dile getirdi'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de Didem Arslan'ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, CHP'nin 31 Mart Yerel Seçim sloganı olan 'Martın Sonu Bahar'la ilgili çarpıcı bir bilgi paylaştı.

KILIÇDAROĞLU: BUNDAN GÜZEL SLOGAN MI OLUR DEDİK

Kılıçdaroğlu, Didem Arslan'ın seçim sloganları olanları 'Martın Sonu Bahar'ı kimin bulduğuna ilişkin soruya şu yanıtı verdi:

"Geçen de demiş ya, 'Martın sonu bahardır. Efendim bu Kandil'den geldi' demiş. Allah akıl fikir versin. Bu sloganı çok önceleri, Bursa'ya gittik, Bursa'da çalışmalar yapıyoruz. İznik'te bir kahvede oturduk. Canı yanan bir vatandaş bunu dile getirdi. İnşallah, 'Martın soınunda bahar gelir bu memlekete' dedi. Biz de düşündük, 'Arkadaş bundan daha güzel bir slogan mı olur' diye. Bursa'da, İznik'te bir kahvede otururken bu gündeme geldi. O vatandaşımı şimdi görsem de hatırlayamam. Orada kahvede otururken insanlar konuşuyorlar, dertleşiyorlar. Özellikle çiftçi arkadaşlar, hepsinin canı yanmış vaziyette."

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat'ta Fethiye'de yaptığı konuşmada, "Seçim sloganlarını Pensilvanya belirliyor, aday listelerine Kandil'den müdahale ediliyor" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.