Hava Durumu

CHP olağanüstü kurultaya gidiyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, mart ayında tüzük kurultayının toplanması için çağrı yaptı. Kurultayın 9-10 Mart'ta yapılacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP olağanüstü kurultaya gidiyor

CHP, 36. Olağan Kurultay'ın ardından 09-10 Mart 2018'de bazı gündem maddelerini görüşmek üzere Tüzük Kurultay'ına gidiyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Cumhuriyet Halk Partisi'nin 19. Olağanüstü Kurultayı 09-10 Mart 2018 tarihleri arasında Cuma - Cumartesi günleri saat 10.00'da Tüzük değişikliği ve Kurultay Yönetmeliği değişikliğini görüşmek ve karara bağlamak için, Ankara'da Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde (Yenimahalle) aşağıdaki yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır." ifadesiyle bir çağrı yaptı.

BOMBA İDDİA

Bu arada Hürriyet Yazarı Yalçın Bayer bugünkü köşesinde, CHP ile ilgili yeni iddialar ortaya attı. Bayer, "CHP liderinin tavsiyesiyle Parti Meclisine aday olmayan bu iki isim, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve CHP Genel Sekreteri Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır idi. Cankurtaran'ın İstanbul, Sındır'ın da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda değerlendirileceği kulislere yansıdı" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.