Hava Durumu

CHP Osmangazi'de 'yasak aşk' iddiası! İlçe başkanından açıklama geldi...

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular, kendisi hakkında ortaya atılan 'yasak aşk' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Akyolcular, "Yalana, iftiraya prim vererek kasten şahsımı ve partimi siyaseten yıpratmaya çalışanların, medya gücünü kişisel çıkarlarına alet etmeye çalışanların varacağı tek nokta, hüsran olacaktır. Bu iddiaları gündeme taşıyıp adımıza leke sürmeye kalkışanlar ispatla mükelleftir. İspatlayamayan alçak müfteridir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2020 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2020 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP Osmangazi'de 'yasak aşk' iddiası! İlçe başkanından açıklama geldi...

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular, kendisi hakkında ortaya atılan 'yasak aşk' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Akyolcular, sosyal medyada ve bir internet haber sitesinde yayınlanan yazılarla adının bir skandala karıştırılmaya çalışıldığını vurgulayarak, "Gereken yasal girişimlerde bulundum. Yalana, iftiraya prim vererek kasten şahsımı ve partimi siyaseten yıpratmaya çalışanların, medya gücünü kişisel çıkarlarına alet etmeye çalışanların varacağı tek nokta, hüsran olacaktır. Bu ithamları sosyal medyada ortaya atan şahıs kadar, bu iddiaları gündeme taşıyıp adımıza leke sürmeye kalkışanlar da ispatla mükelleftir. İspatlayamayan alçak müfteridir" dedi.

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular, sosyal medyada yaygınlaştırılmaya çalışılan, kendi adı üzerinden de CHP'yi hedef alan karalama kampanyasıyla ilgili yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Zafer Güler isimli vatandaşın sosyal medyadaki ithamları, hiçbir bilgi ya da belgeye dayalı olmayan hezeyanlardan ibarettir. Adı geçen şahsın eşiyle, telefonda ya da yüz yüze bir kez bile görüşmüşlüğüm yok. Tanımam, bilmem. Kendisi iş görüşmesi için bana gönderdiğini söylüyor ama böyle bir görüşme gerçekleşmiş değil. Dolayısıyla adı geçen kadının ne nerede çalıştığını bilirim, ne de evini-kocasını terk edip gittiğinden haberdarım. Hiçbir ilgim ve bilgimin olmadığı bir konu. Açıklamalardan anladığımız o ki, aile dağılmış, kadın evini terk edip gitmiş. Geride kalan şahsın hezeyanlarının hedefi de konuyla hiç ilgimiz olmadığı halde biz olmuşuz. Konu bundan ibarettir."

Akyolcular, sosyal medyada yayınlanan açıklamalarla ilgili hukuki yollardan gereken girişimlerde bulunduğunu ve Cumhuriyet Savcılığı'na başvurduğunu da sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.