Hava Durumu

Çi 8. bölüm ne zaman? İşte nefes kesen 8. bölüm fragmanı

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Fi-Çi dizisi için final kararı alındı. 3 bölüm sonra dizinin biteceği açıklandı. Şimdi Fi-Çi hayranları merakla 8. bölümü bekliyor. Çi 8. bölüm fragmanı yayınlandı...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2018 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2018 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çi 8. bölüm ne zaman? İşte nefes kesen 8. bölüm fragmanı

Geçtiğimiz sezen "Fi" olarak başlayan ve bu sezon "Fi ikinci sezon Çi" olarak yayınlanmaya devam eden dizi, final kararı aldı. Dizinin sosyal medya hesaplarından "Fi"nin 3 bölüm sonra final yapacağı duyuruldu. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür, Büşra Develi gibi isimlerin paylaştığı "Fi", kendine has bir hayran kitlesine sahip ve oldukça yüksek izlenme rakamlarıyla dikkat çekiyor.

Çi 7. Bölümde neler oldu?

Can'ı gün geçtikçe daha fazla şüphelendiren Duru, Deniz'le yakınlaştıktan sonra iyice kafası bulanır. Duru'nun soğuk davranışları Can'ın gözünden kaçmaz. Hem Deniz'le hem de Can'la adeta kendisini bir savaş halinde hisseden Duru kendisini köşeye sıkışmış hisseder.

Duru'nun Can'ı aldattığını öğrenen Eti ve Bilge, Duru'ya Can'dan ayrılması için baskı yapar. Can, Duru'nun ayrılma isteğine olumsuz yanıt verir.

Eti'nin Duru'yla konuştuğunu anlayan Can'ın tepkisi çok sert olur. Can tarafından kesin bir dille reddedilen Eti, Bilge'ye hayatındaki gizleri açar.  Can'ı kaybetmenin üzüntüsü ile Eti intihara karar verir ve ölmeden önce Can'a  Duru'nun kendisini aldattığını itiraf eder. Eti'nin itirafı ve ölümü Can'ı tepetaklak yapar...

Sadık'ın verdiği bilgilerle Can'ın gerçek kimliğine ulaşma yolunda hızla ilerleyen Özge, bir kez daha Duru'nun yanına gider.

İzleyiciler tansiyonun yüksek olduğu 7. Bölümün ardından,  8. Bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki Fi Çi'nin 8. bölüm ne zaman?

Fi-Çi'nin merakla beklenen 8. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. 'Dizinin yeni bölümü ne zaman?' sorusu da yapılan açıklamaya göre yanıt buldu.

Puhutv'den yayınlanan Fi-Çi'nin son bölümü 19 Ocak Cuma yayınlanmıştı. Yeni bölüm yayın tarihi ise 2 Şubat saat 21.00 oldu. Dizi 10. bölümde ise final yaparak izleyiciye veda edecek.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.