Hava Durumu

Çiftlik Bank'ın reklam yüzü Mehmet Çevik özür diledi!

On binlerce insanı dolandırarak yurt dışına kaçan Mehmet Aydın'ın 'Çiftik Bank' girişiminin reklam yüzü olan tiyatrocu Mehmet Çevik canlı yayında özür diledi. Çevik, "Ben, sadece reklam yüzü oldum, arka planını araştırmadım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2018 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2018 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çiftlik Bank'ın reklam yüzü Mehmet Çevik özür diledi!

Son yılların en büyük dolandırıcılık hadisesi Çiftlik Bank'ın reklamlarında oynayan Mehmet Çevik, katıldığı bir televizyon kanalında sorularını yanıtladı. Çevik, "Bilmeden istemeden bu ülkelerinin yaralarına bir tehdit açılacakmış, bir üretim yapılacakmış, tarım ve hayvancılık adına bilmem ne yapılacakmış diye sevinç telaşıyla bir halkın içine düşmekten zul duyarım. Tabii ki özür dilerim. Ben kendimi bilen bir insan olduğumu düşünüyorum. Sadece bir reklam filminde oynadım, gerçekten fark etmeden bir aldatma şebekesinin içinde olmaktan tabi ki hüzün duyarım" dedi.

BU ÜLKE İÇİN...

Çevik, şöyle devam etti: "İyi niyetli de olsam üretim sahalarının açılması bu ülke için, bir fabrikanın, demirhanenin, dökümhanenin, bir abdesthanenin açılması, bu kadar sıkışmışlık içinde benim 'inşallah' diyeceğim bir şeydir. Beni hiçbir sofra kendi ödediği diyetin dışında misafir edemez. 50 yılını gerçekten dik duruş, onurlu bir duruş, kendi ekseninde kendi inandığı siyasetinin bile yanlışlarını ortaya koyan bir adamım."

TANSU ÇİLLER'İ ALDATANLAR VARDI

"Dikkat ederseniz Tansu Çiller'i aldatanlar vardı" diyen Çevik, "Benim gördüğüm şudur. Ben oyundan falan anlamam. Benim önümde bir saha var. Süt üretim tesisleri var. 2000 tane hayvan var açılıyor. Siz benim yerime oraya gitseniz, reklam yüzüyüm ama 'Acaba finans şeyinde ne var' diye bir araştırma mı yaparsınız? Soru gayet net. Ben de gayet net bir cevap veriyorum. Bilmeden istemeden bu ülkelerinin yaralarına bir tehdit açılacakmış, bir üretim yapılacakmış, tarım ve hayvancılık adına bilmem ne yapılacakmış diye sevinç telaşıyla bir halkın içine düşmekten zul duyarım. Tabii ki özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.