Hava Durumu

Cildine İyi Bak!

Güneş, özellikle D vitamini açısından oldukça önemlidir. Ancak uzun süre korumadan güneşte kalmak çeşitli cilt problemlerini beraberinde getirir. Güneşin sağladığı en yayın cilt problemleri arasında leke ve ton farklılıkları gelmektedir.  Cildin doğal yapısını korumak ve leke oluşumunu önlemek için yaz-kış düzenli olarak güneş kremi kullanılması son derece önem taşır.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2021 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2021 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cildine İyi Bak!

Güneş kremi tercih ederken dikkat edilmesi gereken önemli unsurlardan biri kişinin cilt tipidir. Kuru cilt yapısına sahip kişiler, nemlendirme oranı yüksek krem formda güneş kremi tercih etmeliyken, yağlı ciltler matlaştırıcı özelliğe sahip ince ve su bazlı yapıda güneş kremi kullanmalıdır. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı korumak için sizde Heliocare güneş kremi tercih edebilirsiniz.

Doğal özlü içeriklerle formüle edilen Heliocare güneş kremi, cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korur. İçeriğindeki yeşil çay ekstresi, eğrelti otu gibi daha birçok faydalı içerik ile cilt bariyerini güçlendirir, antioksidan özelliği sayesinde yaşlanma karşıtı bakım sağlar. Hem koruyucu hem de anti aging etlkili özelliği sayesinde Heliocare kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir. 

Özellikle yaz yazlarında güneşin sıcaklığını göstermesiyle birlikte güneş ürünlerine olan ilgi artmaktadır. Hem günlük hayatta hem de sahil kenarında güneşlenirken cildinizin kusursuz görünmesini isteyenlerdenseniz Heliocare renkli güneş kremi tam size göre!

Doğal renk pigmentleri cildinizdeki renk eşitsizliklerini gidererek eşit ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Gün boyu cildinizi güneşe ve çevresel faktörlere karşı korur, ince yapısı cilde kolay emilim sağlar. Her cilt tipi ile uyumlu Heliocare renkli ve renksiz güneş kremi çeşitlerine Dermokozmetika'dan sahip olabilirsiniz.

Dermokozmetik ve Kozmetik Arasındaki Fark Nedir?

Sağlık ve güzelliğin buluştuğu nokta olan dermokozmetik kişisel bakım ve makyaj alanında her geçen gün hızla büyümektedir. Çeşitli cilt problemini ele alan ve etkinliği klinik testlerle onaylanan dermokozmetik ürünler kullanan kişiler tarafından da oldukça tavsiye ediliyor. Peki dermokozmetik ve kozmetik arasındaki fark nedir? gelin birlikte göz atalım.

Kozmetik ürünler genellikle cilt kusurlarını geçici olarak kapatmaya ve anlık çözümler sağlamaya yardımcı olur. Üretim aşamasında herhangi bir bilimsel yaklaşımdan geçmezler. Dermokozmetik ürünler ise klinik testlerden geçerek onaylanmış medikal etkisi olan bakım ürünleridir. Cilt problemlerini çözmeye odaklanan ve dermatologlar tarafından reçete edilen ürün gruplarında yer alır.

Sizde cilt sağlığınız ve güzelliğiniz için tüm marka ve ürün çeşitlerini online kozmetik üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.