Hava Durumu

Cinayet zanlısı Gemlik'te yakalandı! 'Namus için öldürdüm'

İznik'te bir kişinin ölümüyle ilgili gözaltına alınan zanlının emniyetteki ifadesinde cinayeti namus için işlediğini söylediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cinayet zanlısı Gemlik'te yakalandı! 'Namus için öldürdüm'

Olay dün akşam İznik'te meydana geldi. Hüseyin Koç (25), kız arkadaşı ile buluşmak için arkadaşı E.C.(26) ile Belediye Mezbahane yolu Karataş Mevkisi'nde bulunan bir zeytinliğe gitti. Hüseyin Koç, kız arkadaşını beklerken kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradı. Koç, yaşanan arbede esnasında, silahla vurularak ağır yaralandı.  Hüseyin Koç'un arkadaşı E.C.'ye de saldıran zanlılar olay yerinden kaçtı. Zeytin tarlası içinde ağır yaralı olarak bulunan genç adama, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalede bulundu.  Koç, ambulansla İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Emniyet ekipleri zanlıları yakalamak için hummalı bir çalışma başlattı. Zanlıların Gemlik'te olduğundan şüphe edilmesi üzerine Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri arama çalışmalarına başladı. Dört ayrı adrese yapılan eş zamanlı baskında cinayet zanlısı C.Y. (17) ile birlikte olaya karıştığı öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı. Olayda kullanılan minibüs ve cinayette kullanılan silahın da ele geçirildiği öğrenildi. Emniyete getirilen cinayet zanlısı C.Y.,  ağlayarak,  görüntü alan gazetecilere, "Namus için oldu her şey, Hırsızlık yapmadım..." dedi. Zanlının yakını olduğu anlaşılan bir kadın da "Terörist değiliz biz, namusumuzu kirlettiler" diye bağırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.