Hava Durumu

Cinayet zanlısının ifadesi kan dondurdu! 'Bana 4 kişiyi vur dedi'

Adana'da inşaat bekçisini av tüfeğiyle öldüren şüphelinin emniyetteki ifadesinde, "İçimdeki hastalık bana 'bugün 4 kişiyi vur' dedi, ben de 3 gün önce beni yoldan geçirmeyen bekçiyi vurdum" dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cinayet zanlısının ifadesi kan dondurdu! 'Bana 4 kişiyi vur dedi'

Olay 3 gün önce Çukurova ilçesi, Kurttepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, inşaat bekçiliği yapan Sefa Aşık, Y.G. isimli şahsı inşaatın önünden geçirmedi. Tartışmaya başlayan iki kişiyi çevredeki vatandaşlar ayırdı.

Dün gece tüfeğini alıp bekçinin yanına giden G., "Bekçi bekçi, benim 8 koyunum vardı 6'sı çalındı" diye bağırdı. Bekçi Aşık ise koyunları görmediğini söyledi. Bunun üzerine G., "Sen benim domuz kurşunlarımı ye bakalım" diyerek av tüfeğiyle rastgele ateş etti. Aşık'ın vurulduğunu gören G. olay yerinden kaçıp bir kahvehaneye giderek, "Ben bir adamı vurdum polisi arayıp haber verin" dedi.

Kahvehanedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri zanlıyı gözaltına aldı. Aşık'ın ise hayatını kaybettiği belirlendi. Zanlı G.'in ifadesinde, "Bekçi ile 3 gün önce tartıştık. Yılbaşı günü ise içimdeki hastalık bana bugün 4 kişiyi vurmamı söyledi. Daha önce de söylüyordu ancak kendime hakim oluyordum. Bu kez kendime hakim olamadım 3 gün önce tartıştığım bekçiyi vurup öldürdüm" dediği öğrenildi. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.