Hava Durumu

Cinnetin böylesi... Bursa'da kardeşini kilitleyip evi ateşe verdi

Bursa'da iki kardeş arasında evlerini müteahhide verip vermeme nedeniyle kavga çıktı. Öfkelenen Hüseyin A., önce evdeki eşyaları balkondan attı sonra da kardeşini odaya kilitleyerek evi ateşe verdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2019 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2019 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cinnetin böylesi... Bursa'da kardeşini kilitleyip evi ateşe verdi

Olay, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Ovaakça Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin A. ve Suat A. isimli 2 kardeş biriktirdiği parayla ortak bir ev aldı. Hüseyin A. aldıkları evi müteahhide verip yeni ev alacaklarını söyleyince kardeşi Suat A. bu duruma karşı çıktı.

İki kardeş anlaşamayınca Hüseyin A., kendisine karşı gelen kardeşine kızarak önce evde bulunan ev eşyaları attı daha sonra da kardeşini odaya kilitleyerek evi ateşe verdi. Bu esnada ceketi tutuşan Hüseyin A., yanmaktan son anda kurtuldu.

Alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri içeride mahsur kalan Suat A.'yı kurtardıktan sonra yangını kısa sürede söndürdü.

Hüseyin A.'nın eşyaları atması üzerine sokağa dökülen mahalleli olayı korku dolu gözlerle izlerken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.