Hava Durumu

Clinton, Trump'ın mektubuyla böyle alay etti!

Eski ABD Dışişleri Bakanı ve eski "first lady"si Hillary Clinton, Trump'ın Erdoğan'a hitaben yazdığı diplomatik nezaketten yoksun skandal mektupla alay etti. Clinton, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD'li komedyen Jimmy Kimmel'ın ABC televizyonunda yayınlanan "Jimmy Kimmel Live" adlı programında kullanılan kurgu mektubu paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2019 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Clinton, Trump'ın mektubuyla böyle alay etti!

Son ABD Başkanlık seçimlerinde Trump ile yarışan Hillary Clinton, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD'li komedyen Jimmy Kimmel'ın ABC televizyonunda yayınlanan "Jimmy Kimmel Live" adlı programında kullanılan kurgu mektubu paylaştı.

Clinton'ın "arşivde bulundu" notuyla paylaştığı kurgu mektupta, eski ABD Başkanı John F. Kennedy'nin, Sovyetler Birliği lideri Kruşçev'e hitaben "Eğer füzeleri Küba'dan çıkarırsan herkes seni sever. Beni çok zor durumda bırakıyorsun. Seni sonra çaldıracağım" ifadelerini kullandığı görüldü.

Kurgu mektupta yer alan ifadeler şöyle: "Sevgili Başbakan Kruşçev, b.k kafalı olma. Füzelerini Küba'dan çek. O zaman herkes 'Çok yaşa Kruşçev. En büyük sensin' diyecek. Ama çekmezsen herkes sana "g..., b.ktan ülkene de "Sovyet Bunyonu (ayak başparmağı çıkıntısı) diyecek. Kafamı bozma. Seni ararım. Kucaklıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.