Hava Durumu

Çocuğunun üzerinde sigara söndürdü

Adana'da çocuğunun üzerinde sigara söndürdüğü, eşiyle de zorla ilişkiye girdiği iddia edilen şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2017 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2017 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çocuğunun üzerinde sigara söndürdü

Adana'nın Seyhan ilçesinde Bilal G. (29) ve Ö.G. 6 yıl önce evlenip 4 çocuk sahibi oldu. Evliliklerinin ilerleyen dönemlerinde uyuşturucu bağımlısı olan Bilal G. iddiaya göre eşine ve çocuklarına sürekli şiddet uygulamaya başladı.

Baba Bilal G'nin çocuğunun üzerinde sigara söndürdüğü, eşiyle de zorla ilişkiye girdiği öne sürüldü. Yapılan işkencelere daha fazla dayanamayan Ö.G., emniyete şikayette bulundu.

Polis merkezinde ifade veren Ö.G., eşinin evde uyuşturucu kullandığını, kendisini ve çocuklarını dövdüğünü söyledi. Çocukların üzerinde sigara yanığı izlerinin de olduğunu söyleyen acılı kadın, Bilal G'nin çocukları başkasına vermek istediğini kendisinin de buna karşı çıktığını ifade etti.

Polisler, Ö.G. ve 4 çocuğunu Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirip rapor aldırarak sığınma evine yerleştirdi. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen Bilal G. ise suçlamaları kabul etmedi.  Bugün adliyeye sevk edilen zanlı, savcılıkta ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.