Hava Durumu

Çocuğunuzla birlikte keyifle izleyebileceğiniz uzay filmleri!

Uzayın sonsuz derinliği hâlâ keşfedilmeyi bekleyen sırlarlar dolu. Bu anlamda bilim adamlarının uzayla ilgili yaptıkları araştırmalar her defasında hepimizi heyecanlandırıyor. Bu sonuçlara senaristlerin hayal gücü ve yönetmenlerin görsel zekası da eklenince ortaya akıl almaz ve unutulmaz filmler çıkıyor. Özellikle ailece keyifle izleyebileceğiniz uzay filmlerini sizin için listeledik.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2021 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2021 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çocuğunuzla birlikte keyifle izleyebileceğiniz uzay filmleri!

Çılgın Marslılar 

Ünlü yönetmen Tim Burton'ın komik filmlerinden biri olan Çılgın Marslılar, aslında diğer uzay filmleriyle biraz dalga geçme amacını taşıyor. Jack Nicholson, Natali Portman ve Pierce Brosnan birçok ünlü ismin bir araya getiren film, izleyenlerine kahkaha dolu anlar yaşatıyor.

Apollo 13 

Aya giderken arıza yaşayan bir uzay gemisinde yer alan ekibin başından geçenlerin anlatıldığı filmde, heyecan hiç eksik olmuyor. Filmin başrolünü ise Tom Hanks, Bill Paxton, Ed Harris ve Kevin Bacon paylaşıyor.

E.T. 

1982 yılında Steven Spielberg tarafından çekilen E.T. klasikler arasına gösteriliyor. Dünyaya gelen bir uzaylının bir grup çocukla kurduğu arkadaşlığı konu alan film, fantastik olmasının yanı sıra duygusal sahneleriyle dikkat çekiyor.

Gravity (Yerçekimi) 

Yine uzayda mahsur kalmış astronotların hikayesi çıkıyor karşımıza... Yaşanan bir arıza sonrası uzayda kalan astronotların hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı filmde Sandra Bullock ve George Clooney başrolü paylaşıyor.

The Martian (Marslı)
 
Başrolde Matt Damon'ın yer aldığı filmde, ekip arkadaşları tarafından öldü sanılıp Mars'ta tek başına bırakılan astronotun kendine yeni bir dünya yaratması ve hayatta kalma çabası anlatılıyor. Sürpriz sonlu film, izleyenlere hem görsel hem de kurgusal şölen sunuyor.

Interstellar (Yıldızlararası) 

Uzay ve uzaydaki hayatın keşfi ile ilgili farklı bir yaklaşıma sahip film, dünyada yaşayan bir grup insanın uzayla ilgili bir gizemi çözmesini konu alıyor. Sonu oldukça heyecan verici filmin yönetmen koltuğunda Christopher Nolan, oyuncu kadrosunda ise Matthew McConaughey ve Anne Hathaway yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.