Hava Durumu

Çocukların bayram hediyeleri Mustafa Dündar'dan

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda çocuklara bayramlık hediyelerini dağıttı

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2017 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2017 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çocukların bayram hediyeleri Mustafa Dündar'dan

Soğanlı Kültür Merkezi'nde çocuklara bayramlıklarını bizzat dağıtan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak 136 mahalleye de ulaştıklarını ifade etti. Dündar, Soğanlı Kültür Merkezi'nde de sevgi mağazasından kıyafet dağıtımına, aş evinden çorba dağıtımına kadar çeşitli çalışmalarının olduğunu söyledi.

Dündar, "Bunların yanında 'Belediyem Benimle' ekibimiz vasıtasıyla da bütün Osmangazi'yi gezerek evlerinize geliyor, sohbet ederek çeşitli desteklerde bulunuyoruz. Hayırdua alıyor ve sizlerle birlikte iç içe oluyoruz. Önümüzde de bayram var ve bayram vesilesiyle hep beraber bir çalışma yaptık. Çocuklarımıza bayramlık aldık. İsteğimiz, dileğimiz, güzel ve mutlu bir bayram geçirmek. Bayramlar bizim en önemli günlerimiz" dedi.

DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuyla birlikte çifte bayram yaşadıklarını belirten Başkan Dündar, "Bayrağımız gönderde dalgalanacak ki bizler de mutlu bayramlar yaşayalım. Bu yüzden çok şükür vatanımıza sahip çıkıyoruz. Bayramımızı da paylaşarak hep birlikte daha güzel ve daha coşkulu yaşamak istiyoruz. Bu anlamda da hediyelerimiz, hatırlatma ve hatırlanma adına güzel bir şeydir. Şimdiden Kurban Bayramınız mübarek olsun. Dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlı bayramlar diliyorum" diye konuştu.

ÇOCUKLARLA BAYRAMLAŞTI

Osmangazililerin hayatına dokunan ve her alanda sosyal belediyecilik çalışmalarında örnek projelere imza atan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kurban bayramı öncesinde çocukları da unutmadı. Dündar, ilçede yaşayan çocuklara bayramlık kıyafet dağıtımı yaparken, daha sonra çocuklarla bayramlaştı.

'Belediyem Benimle' ekibi de ilçenin çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine giderek çocuklarının bayramlıklarını teslim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.