Hava Durumu

Çok satan kitap beyazperdeye uyarlandı!

Türkiye'de Pena Yayınları tarafından yayınlanan ödüllü yazar Rhidian Brook'un 23 dile çevrilmiş romanı "Sonra", yönetmen James Ken tarafından beyazperdeye aktarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2019 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2019 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çok satan kitap beyazperdeye uyarlandı!

1946 yılı savaş sonrası Almanya'da geçen ve savaşın trajedisinin gölgesinde yaşamaya çalışan 4 farklı insanın hayatta kalma mücadelesini konu alan filminbaşrollerinde ise Alexander Skarsgård, Keira Knightley ve Jason Clarke yer alıyor.

Amerika, İngiltere ve Almanya olmak üzere birçok ülkede vizyona giren filminin Türkiye'de ne zaman vizyona gireceği merakla bekleniyor.

Kitap Hakkında:

Yaşadığımız kayıplardı bizi bir araya getiren.

1946 yılının acı dolu kışında, Rachel Morgan kalan tek oğlu Edmund'la harabeye dönmüş Hamburg'a gelir. Burada albay kocası Lewis savaştan yeni çıkmış bu şehirde yeni bir düzen kurmak için çabalamaktadır. Ancak yeni evlerine tanıştıklarında Rachel, Lewis'in aldığı sıradışı bir kararla sarsılır: Evi eski sahipleri yani bir Alman ve onun sorunlu kızıyla paylaşacaklardır.

Dahası buradaki düşmanlık ve keder tutku ve ihanete gebedir.

Harikulade. Sürprizlerle dolu. GUARDIAN

"Brook'tan muhteşem bir roman..." The Mail on Sunday

"Harika, özgün, ustaca. Yıkıntıların arasında dolaşan bir aşk hikâyesinin yanında aynı zamanda bir ihanet ve intikam masalı." Literary View

"Son derece akıcı, çok iyi yazılmış." Independent

"Olağanüstü bir kitap." Daily Mail

Yazar Hakkında:

İlk romanı The Testimony of Taliesin Jones'la Somerset Maugham Ödülü dahil birçok ödül alan yazar aynı zamanda televizyon dizileri ve film için de senaryo yazmaktadır. Kısa hikâyeleri Paris Review, New Statesman ve Time Out gibi mecralarda yer almış ve BBC Radio 4'te sunulmuştur. Yirmi üç dile çevrilen Sonra romanı sinemaya uyarlanmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.