Hava Durumu

Çukur'da Onur Saylak fırtınası...

İzlenme rekorları kıran Çukur dizisinin 59. bölümünde Onur Saylak'ı görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Saylak'ın yer aldığı sahneler büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2019 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2019 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çukur'da Onur Saylak fırtınası...

Show TV' fenomen dizisi Çukur, 59. son bölümüyle 1 Nisan Pazartesi akşamı ekrana geldi. Çukur'da Mahsun'un Sena'yı kaçırdığını anlayan Yamaç, Yücel'i yanına alarak Karakuzuların tüm sığınaklarına bakmaya başladı. Herkes seferber olup Sena'yı ararken Vartolu'nun yardımına Veli yetişti. Çukur'a gelen Veli Cevher, Cansız'ın desteğiyle Mahsun ve Sena'yı bulmak için harekete geçti.

VELİ SENA'YI BULMAK İÇİN YARDIM ETTİ

Veli Cevher, Vartolu'nun kendisinden yardım istemesi üzerine Çukur'a gidiyor. Mahallede yabancı birini gören Çukur gençleri ise peşine takılıyor. Veli ve Vartolu'yu sarılırken gören mahalleli ise şaşırıyor. Vartolu kısa bir tanıştırma faslından sonra Sena konusunda yardım istiyor. Hikayeyi her şeyiyle anlatan Vartolu, Veli'ye hedefin belli olduğunu söylüyor. Veli ise bu işin tek tabanca olmayacağını söylüyor ve Cansız'ı arıyor. Cansız ise Sena'nın fotoğrafını istiyor.

Çukur'un merakla beklenen yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Veli Cevher'in Çukur'a gelmesinin ardından bu kez Vartolu Salih ve Medet, Cansız'ın yerine geliyor. Medet'in mekanla ilgili yorumları izleyenleri gülümsetirken, Veli'nin yardımıyla Cansız'dan Mahsun'un yerini öğrenen Salih büyük bir mutluluk yaşıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur'daki büyük çatışma sonrası Karakuzular büyük yenilgiye uğradıktan ve Çeto öldükten sonra İdris, Emmi'yi de yanına alıp mahalleye iniyor. Mahallede İdris'i gören Çukur halkı onu büyük sevinçle karşılıyor. Kahveye mahallenin tezahüratları giren İdris oğullarını yaptıkları için tebrik ediyor.

ÇUKUR'A POLİS GİRDİ!

Çukur'da yaşanan büyük savaş sonrası mahalleye Polis giriş yapıyor. Polisin geliş haberini alan tüm mahalleli iş paylaşımı yaparak polisi oyalarken mahallede savaşın izlerini toparlıyor. Amir arabadan iner inmez Koçovalılar'dan hesap sormaya başlayınca herkes inkâr etmeye başlıyor. Olan bitene inanmayan amir ise İdris'in oğullarını alıyor.

Yamaç ve Selim'in nezarete düştüğünü öğrenen Vartolu onları görmeye gidiyor. Eli boş gelmeyen Vartolu dalga geçmeye başlayınca herkesin yüzü gülmeye başlıyor. Medet hediyelerin kontrolü ile polisi oyalarken Vartolu ve Yamaç olan biteni konuşuyor. Sena'nın kayıp olduğunu öğrenen Yamaç öfkelenmeye başlıyor.

Yamaç içerden çıkar çıkmaz soluğu kahvede alıyor. Bu sırada içeri giren Damla depoda ölmüş bir Karakuzu olduğunu söyleyip bulduğu maskeyi gösteriyor. İpuçlarını kafasında birleştirmeye başlayan Yamaç, Sena'nın Mahsun'la bir pazarlık yaptığını anlıyor. Sena'nın kayıp olması yüzünden deliye dönen Yamaç öfkesini herkesten çıkarmaya başlıyor. Yamaç'ın öfkesini söndürme görevi ise Selim'e kalıyor. Yamaç'ın peşinden giden Selim şımarıklık yapma deyince yumruğu yiyor. Selim'e yumruk attıktan sonra yakasına yapışan Yamaç en sevdiği insanı kaybettiğini söylüyor.

Yanına Selim'i de alıp Yücel'den aldığı adrese giden Yamaç konu Sena'nın hayatı olduğu için durmadan Selim'i dikkatli olması için uyarıyor. Sena'yı bulmak için kapıyı kırarak içeriye giren Yamaç bomboş ev ile karşılaşıyor. Sena ise evden kaçmak bir yol ararken bir anda kendisini yüzüklünün namlusunun ucunda buluyor.

Çukur'a giriş yapan bola araç mahallelinin dikkatini çekiyor. Arabadan inan Sedat'ı gören İdris bu saate neden geldiklerini soruyor. Sedat ise aralarındaki mevzunun Yamaç'la olduğunu ve sadece onunla konuşacağını söylüyor. Olayların tam ortasına gelen Yamaç ise Sedat'ın sözünü duyunca çıldırıyor. Deliren Yamaç silahını çekip Sedat'ın boynuna tutup ya sıkması ya da mahalleden gitmesini söylüyor.

Baykal'ın kesin ölüp ölmediğini öğrenmek isteyen Vartolu yanına arkadaşını da alıp mezarı açtırıyor. Mezarın boş olduğuna inanmaya Vartolu mezarın içine girip kendi kazmaya başlıyor. Mezarın boş olduğunu kabullenen Vartolu, Baykal'ı kendi elleri ile gömeceğini söylüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.