Hava Durumu

Çukur dizisine müzisyen konuk oyuncu!

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur ünlü isimlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dizide şarkıları çalınan müzisyen Cem Adrian bu sefer konuk oyuncu olarak yer alacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2020 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2020 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çukur dizisine müzisyen konuk oyuncu!

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Nejat İşler'i kadrosuna katılan ünlü isim Çağatay Erdenet karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı. İşler, dizide güçlü bir ailenin ortanca çocuğu olarak Çukur dizisine dahil oldu.

Üç sezondur heyecanla beklenen Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisinin izleyicilerini büyük bir sürpriz bekliyor. Pazartesi günleri reytingleri alt üst eden Çukur'a bu sefer ünlü müzisyen Cem Adrian dahil oluyor. 

'Kalbim Çukurda'nın yanı sıra 'Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme', 'Sen Gel Diyorsun (Öf Öf)' ve 'Ela Gözlüm' gibi birçok şarkısıyla 'Çukur'un geçmiş bölümlerinde yer alan Adrian, Vartolu ile Saadet'in uzun zaman sonra ilk defa buluştukları sahnede yer alacak. 

Çekimler sırasında keyifli anların yaşandığı sette Adrian, Erkan Kolçak Köstendil ve Boncuk Yılmaz ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

'Çukur'un merakla beklenen yeni bölümü 13 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da Show TV'de ekranlara gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.