Hava Durumu

'Çukur' izleyicilerini şaşırtacak gelişme!

Çukur izleyicileri dizinin 29. Bölümünde bir sürprizle karşılaşacak. Oyuncu Selen Uçer sezon finaline 5 bölüm kalan Çukur ekibine dahil oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Çukur' izleyicilerini şaşırtacak gelişme!

14 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak 29'uncu bölümde Selen Uçer, konuk oyuncu olarak ekran başındakilerle buluşacak. Uçer, Ezgi rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Afife Jale ve Altın Koza ödüllü oyuncunun canlandırdığı Ezgi karakteri, Sena ve Emrah ile karşı karşıya gelecek. Uçer'in özellikle Emrah karakterini canlandıran Alperen Duymaz ile olan sahnesi tansiyonu yükseltecek.

ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dizinin 7 Mayıs'ta yayınlanan bölümünde; Vartolu'nun zayıf noktasını bulan Sultan'ın Saadet'i Cemil'le evlendirmek istemesi ve İdris'in Vartolu'ya olan kızgınlığından dolayı düğünü bir an önce gerçekleştirmeye çalışması Vartolu'yu çılgına çevirdi. Saadet'in evlenmemesi için her şeyi yapan Vartolu'nun hayati hatası Saadet'i ondan daha da uzaklaştırdı. Koçovalılar'ı kaybetmek istemeyen Saadet ise sessiz bir şekilde evleneceği anı bekledi. Düğün günü Cemil'in Ayşe'ye olan duygularını itiraf etmesi ve ona kaçma teklifinde bulunması tüm dengeleri alt üst etti. Selim'in elleriyle son nefesini veren Cemil'in yere yığıldığı final sahnesi ekran başındakileri soluksuz bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.