Hava Durumu

Cumhur İttifakı Yıldırım'da gücüne güç kattı!

Cumhur İttifakı Yıldırım'da bir seçim ofisi daha hizmete açarak gücüne güç kattı. AK Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi adayı Yaşar Elmas'ın sorumluluğundaki seçim ofisi açılışına siyaset ve iş dünyası akın ederken vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2019 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2019 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhur İttifakı Yıldırım'da gücüne güç kattı!

Cumhur İttifakı AK Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi adayı Yaşar Elmas, 152 Evler Mahallesi'nde görkemli bir törenle seçim ofisi açtı. Açılışta Yaşar Elmas'ı, Yıldırım Belediyesi başkan adayı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyesi eski Başkanı Özgen Keskin, 22. dönem AK Parti Milletvekili Faruk Ambarcıoğlu, Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan, Kutlucan Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Kutlucan ile MHP ve AK Partili vatandaşlar da yalnız bırakmadı.

'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN...

Adeta miting havasında geçen seçim ofisi açılışında konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi adayı Yaşar Elmas, "Değerli dava arkadaşlarım bu özel günde beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Hepiniz hoş geldiniz. Biz seçildiğimiz zaman meclis üyesi arkadaşlarımızla, belediye başkanımızla bütün hizmetleri aşkla ve şevkle yapacağımıza buradan söz veriyorum. Şu anda gece gündüz demeden nasıl çalışıyorsak, seçildikten sonra da gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yıldırımlı hemşehrilerimiz emin olabilirler" dedi.

'BÜTÜNLEŞECEĞİZ'

Açılışta Yaşar Elmas'tan sonra söz alan Yıldırım Belediye başkan adayı Oktay Yılmaz da Yıldırım'ın 700 yıllık tarihine değinerek şöyle konuştu: "Yıldırım Bursa'yı her anlamda tanıtan bir ilçemiz. Cumhur İttifakı aslında gönüllere taht kurmanın düşmana karşı birlik ve beraberliğin ifadesidir. Cumhur İttifakı'nın bir de şehre dönük yansıması var. Cumhur İttifakı ruhu şehri ilçe belediye meclis üyesiyle, belediye başkanıyla Büyükşehir Belediyesiyle, bütün devlet kurumlarıyla birlikte yönetmektir. İnsanıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, sporcusuyla, sanatçısıyla, muhtarıyla, genciyle, kadınıyla, yaşlısıyla bütünleşmektir. Birlik ve beraberliğimiz daim oldukça, düşmana karşı inanılmaz zaferler kazanıyor, gönül coğrafyamızı örnek bir anlayış içerisinde büyütüyoruz. 31 Mart'tan sonra şehirlerimizi de şahlandırabileceğimiz bir döneme girmiş olacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.