Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na saldırı ile ilgili ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesindeki saldırı ile ilgili ilk açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Erdoğan açıklamasında "Ne yazık ki dün Çubuk'ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik protestolar şiddet eylemine dönüşmüştür" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na saldırı ile ilgili ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki hain saldırıda şehit düşen askerlerle ilgili açıklama yaptı. Erdoğan açıklamasında "Dün dört şehidimizi toprağa verdik. Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Bu vatan onların bize bıraktığı kutsal bir emanettir" dedi. 

Erdoğan açıklamasının devamında "Ne yazık ki dün Çubuk'ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik protestolar şiddet eylemine dönüşmüştür. Olay tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Şiddeti asla tasvip edemeyiz. Şiddetin ve terörün her türüne karşıyız. Kimsenin Türkiye'nin huzur iklimine zarar vermesine müsaade etmeyiz" dedi. 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu dün şehit cenazesine katıldığı sırada bir grubun saldırısına uğradı. CHP Genel Başkanı'na direkt fiziki müdahalede bulunanların kimlik tespiti devam ediyor. Şimdiye kadar 11 kişinin kimliğinin tespit edildiği açıklandı. 

Şu ana kadar altı kişi gözaltına alındı. CHP liderine yumruk attığı görülen Osman Sarıgün Eskişehir'in Seferihisar ilçesinde yakalandı. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırgan Sarıgün'ün AK Parti üyesi olduğunu ve ihraç talebiyle disipline sevkedildiğini açıkladı. 

Bursa'da yatırım yapmak için kaçırılmaz fırsat!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.