Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobe Bryant mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter kazasında hayatını kaybeden efsane basketbolcu Kobe Bryant için bir paylaşımda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2020 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2020 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobe Bryant mesajı!

Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Sayısız sporcuya basketbolu sevdiren efsane Kobe Bryant'ın ölümünden derin üzüntü duyuyorum. Bir basketbol sever ve Türkiye Cumhurbaşkanı olarak ailesine ve sevenlerine derin üzüntülerimi ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı. 

I am deeply saddened by the loss of basketball legend #KobeBryant who inspired countless athletes and introduced people around the world to the joy of basketball. As a basketball fan and the President of Turkey, I wish to offer my deepest condolences to his family and loved ones. pic.twitter.com/tBYdFBTiBl

-- Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) January 27, 2020

Basketbol dünyasının efsane isimlerinden 'Siyah Mamba' lakaplı Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna Maria, Los Angeles'ın Calabasas şehrinde pazar sabahı yerel saatle 10.00 sıralarında meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybetti. Helikopterde Bryant ve kızının yanı sıra pilot Ara Zobayan dahil yedi kişi daha bulunuyordu.

Kobe Bryant ve Gianna'nın bir basketbol turnuvasına katılmak için helikoptere bindikleri belirtiliyordu. Gianna'nın forma giyeceği, babasının da koçluk yapacağı aktarılıyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.