Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa mutluluğu: 'Gözleri ışıldadı, yüzünde tebessüm oluştu'

31 Mart seçimlerinde Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nın yüzünü güldüren en büyük şehir olan Bursa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gözdesi oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşamki 23 Nisan resepsiyonunda Meclis'te karşılaştığı 6 AK Partili vekille bir süre sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Erdoğan, Bursalılara desteklerinden, teşkilata da çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Bursa'ya Ankara'dan daha fazla destek sözü verdi. 

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2019 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2019 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa mutluluğu: 'Gözleri ışıldadı, yüzünde tebessüm oluştu'

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, resepsiyonda ayak üstü de olsa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 5-6 dakika konuştuklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımız Bursa halkına selamlarını iletti. Desteklerinden dolayı teşekkür etti. Milletvekilleri ve teşkilatlar olarak Alinur Aktaş ve seçilen tüm belediye başkanlarına destek olmamızı istedi. Bursa'ya da elinden gelen bütün desteği vereceğini ifade etti. Onun bu konuşmaları bizi ziyadesiyle memnun etti" dedi. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin, Zafer Işık, Atilla Ödünç, Vildan Yılmaz Gürel, Emine Yavuz Gözgeç ile özellikle birlikte durduklarını ifade eden Refik Özen, "Cumhurbaşkanımız Bursalı vekiller olarak bizi görünce gözleri ışıldadı. Çok mutluydu. Yüzünde ayrı bir tebessüm oluştu. O tebessüm de fotoğraf karelerine yansıdı. Bursalı vekiller olarak bizler de bunun mutluluğunu ve gururunu yaşadık" diye konuştu. 


Refik Özen, resepsiyonda Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile de sohbet ettiklerini, Bursa'ya yakın zamanda güzel hizmetlerin müjdesini vereceklerini sözlerine ekledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.