Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı: 'Bu şekilde yapılmamalıydı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul seçimi için oyunu kullandı. "Bu şekilde yapılmamalıydı" diyen Erdoğan, "İstanbul seçmeni İstanbul için en isabetli kararı verecektir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2019 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2019 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı: 'Bu şekilde yapılmamalıydı'

Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda 3300 no'lu sandıkta oy kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu sandığa "İstanbul'umuz için, ülkemiz için hayırlı olsun" diyerek attı.

Erdoğan, "Öncelikle İstanbul gibi bir şehrimizin büyükşehir belediye başkanlığı seçimi tabii bu şekilde yapılmamalıydı. Ne yazık ki 31 Mart'tan sonra mevcut gelişmelerle, YSK kararıyla seçimin yenilenmesi yoluna gidildi. 

Bugün de İstanbul'umuzda bu seçimi gerçekleştiriyoruz. Temennim odur ki, İstanbul'umuzun geleceğine tecrübesiyle, dinamizmiyle ve Ankara-İstanbul bütünleşmesiyle bir sürecin getirilmesini çok faydalı buluyorum. Onun için de İstanbul seçmeni İstanbul için en isabetli kararı verecektir diye düşünüyorum.

İstanbul dışında olanları buraya taşımak ve tekrar buradan memleketlerine geri göndermek için çok gayret ettik. İstanbul'da olanlar da bu ilin önemini çok iyi biliyorlar. Herhalde katılımın yüksek olması gerekiyor.

Sonuçları İstanbul'da takip edeceğim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.