Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 Kasım'da Rusya'ya ziyaret gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2017 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2017 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile en yakın zamanda görüşeceğini açıklamıştı. Rusya Devlet Başkanı Sözcüsü Dmitriy Peskov, geçen hafta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi yönünde hazırlıkların yapıldığını dile getirmişti.

Rusya'nın Suriye Halk Kongresi'ne PYD'nin de çağrılması Türk hükümetinden büyük tepki çekmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun kabul edilemez olduğunu belirtmişti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın dün yaptığı açıklamada, Rusya'nın Suriye Halk Kongresi'ni ertelediğini, PYD'nin davet edilmeyeceğini söyledi.

Görüşmede masaya yatırılacak diğer konuların ise Suriye ve Irak'taki gelişmeler ile terörle mücadelenin olması tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Rus tarım ürünleri denetim ajansı Rosselhoznadzor'un yetkililerinin Vladivostok limanında Türkiye'den gelen bir parti tavuk etine el koydukları belirtilmişti. Olayın nedeni olarak yapılan laboratuvar testleri sonucunda tavuk etlerinde 'kabul edilebilir orandan fazla miktarda' antibiyotik bulunmasıydı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.