Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur!

Çorum'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı akademisyen ve sanatçıların Afrin'deki harekatın durdurulması için imza toplamasına yönelik çok sert açıklamada bulundu. 'Bu zamana kadar neredeydiniz?' diye seslenen Erdoğan, "Be ahlaksız, be adi, sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur..." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2018 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2018 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Çorum bugün bir başkasın. Kardeşlerim, bugün bu hava şartlarına rağmen, burada sımsıcak bir hava oluşturdunuz. Bu gönüllerinizin sıcaklığını hissediyorum. Sizler inanıyorum ki bu uzun yolculukta bugüne kadar yiğidin harman olduğu yerde bizi yalnız bırakmadınız. İnanıyorum ki bundan sonra da bırakmayacaksınız. Erol Olçok ve onun yiğit evladı Abdullah kardeşimi rahmetle yad ediyorum. Onlar 15 Temmuz gecesi 'mesele vatansa gerisi teferruattır' diyerek bir ok gibi ileri atıldılar.

484 TERÖRİST ; İLA CEHENNEMA ZUMARA

Yol olun, varlık olun gerisi hep angarya, yüzüstü çok süründün, ayağa kalk Sakarya diyorduk. Bugün Afrin'e çıkarken böyle söylüyoruz. Bu sabah komutanla konuştum sayı kaç oldu dedim. 484 terörist etkisiz hale getirildi. Yani ila cehenneme zumera. İnşallah biraz sonra Burseya Tepesi'ni de düşüreceğiz. Orası da hallolunca önümüz daha da açılacak. Bizim şu anda ÖSO ve Mehmetçiklerimiz olmak üzere 20 şehidimiz var. Bak 484. Bunlar daha iyi günleri. Bedelini ağır ödeyecekler. Bizim sınırlarımızı taciz edenler bunun bedelini ağır ödeyecekler. Afrin'de devam eden bu mücadele İdlib'le sürecek. Çıkmışlar şurayı şöyle, burayı böyle böleceğiz. Neyi bölüyorsunuz ya? Gabar'da ne olduk? F-16 olduk. Cudi'de, Tendürek'te F-16 olduk. Tank olduk bitirdik.

ZALİMA KARŞI ACIMASIZ...

Afrin'de 20 kadar gerek Mehmetçik gerekse ÖSO olmak üzere şehitlerimiz var. Tüm şehitlerimizin ruhları için El Fatiha. İnşallah Afrin için komuta merkezinden, gittim, ziyaret ettim. İhtiyacımız var dendiği zaman önce ben ondan sonra da siz benimle beraber... Biz şu terbiye ile yetiştik: Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan. Meşhum gecede baba oğul şehadete yürüyerek nesilden nesile aktarılacak büyük bir kahramanlık destanını baba-evlat yazdılar. Allah bizden yanadır. Bunu Allahsızlar anlamaz. Bu devlet zalime karşı acımasız, mazluma karşı  da merhametli bir devlettir, merhametli bir millettir.

 

'NEREYE KAÇARSANIZ KAÇIN ARKANIZDAYIZ'

Paralel devletmiş, terbiyesize bak. Ne işin var senin o zaman Pensilvanya'da? Ha bunun demek ki paralel devleti Pensilvanya'da. Orada kurmuş. Buna bir 400 dönüm arazi vermişler, orada işi idare ediyor. Villalar millalar orada. Nereye kaçarsanız kaçın. Arkanızdayız, kovalıyoruz sizi. Size de sesleniyorum. İçinizde varsa bu FETO'cular, bunları valiliklere emniyet teşkilatına bildirin. Bunlar ümmeti böldüler, parçaladılar. Onun için bunları gördünüz yerde hemen yargı, savcılık bildirin. Zira bunların kahrını daha fazla çekemeyiz. Hala kendilerine göre beddua seansları yapıyorlar. Sizden zaten başka bir şey olmaz. Bugüne kadar yaptığınız beddualar tutmadı, tutmayacak. Rabbim gerçek manada Müslümanın duasını kabul eder. Müslüman sıradan bir insan değildir. Ne buyuruyor sevgili peygamberimiz "Müslüman o kimsedir ki, diğer Müslümanlar onun elinden ve dilinden emindir" Olay bu. Yurt dışına kaçanlar kurtulduk sanmasınlar, onlar için de adalet tecelli edecek. FETÖ ve diğer terör örgütlerinin ülkemize yönelik tehditleri tamamen ortadan kalkana kadar mücadelemiz tamamen sürecektir.

BE AHLAKSIZ, BE ADİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı akademisyen ve sanatçıların Afrin'deki harekatın durdurulması için imzalayıp milletvekillerine gönderdiği bildirgeye sert tepki göstererek, "Kendini aydın diye adlandıranların neden bu operasyonlardan rahatsız olduğunu bilemiyoruz. Neymiş bunlar savaş karşıtıymış. Yememiş içmemiş böyle bir hezeyana imza atmış, bir de bunu milletvekillerine göndermişler. Şimdiye kadar aklınız neredeydi?  Terör örgütleri ülkemize 700 kere saldırırken siz neredeydiniz. Terör örgütleri masumları öldürürken sizin neden sesiniz çıkmadı? Siz ne vicdansızsınız ya? Profesör, doçent, sanatçı olmak size artı bir değer mi kazandırıyor? Benim vatandaşımın canına kast edecekler, siz kalkıp biz barış istiyoruz diyeceksiniz. Barış kanla tesis edilmez, bunlar bunu yaptılar! Neden o zaman 3 maymunu oynadınız hainler? Be ahlaksız, be adi, sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur..." dedi.

2019 SEÇİMLERİNDE DAHA İYİ BİR TABLO BEKLİYORUZ

Demokrasiye, milli iradeye sahip çıkan tüm Çorumlu kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Yüzde 83'lük oy oranları ile Türkiye'de ilçeler arasında ilk yüze giren, Boğazkale, Uğurludağ, Bayat'a özellikle teşekkür ediyorum. Alaca, haydi bakalım yarışa. İnşallah 2019 seçimlerinde Çorum'dan daha iyi bir tablo bekliyoruz. Çorum bunu yapar mı? Çorum bunu başarır mı? Çorumlu kardeşlerim inşallah başkaları ile değil, kendisi ile yarışacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.