Hava Durumu

Cumhurbaşkanımızla tanışmak istiyorum

Evinde kurduğu iftar sofrasında Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ağırlayan Zeynep Karakuş isimli vatandaş, sıkı bir Recep Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı'yla tanışmak istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2017 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2017 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanımızla tanışmak istiyorum

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayı münasebetiyle her gün yaptığı çat kapı ziyaretlerle evlere konuk oluyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu ziyaretler kapsamında doğuştan görme engelli Zeynep Karakuş'u evinde ziyaret etti. Birlikte yapılan iftarın ardından konuşan Özkan, "Vatandaşlarımıza çat kapı gidiyor ve onlara konuk oluyoruz. Bu akşam da Zeynep Hanım'a misafir olduk" dedi.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Zeynep Karakuş, "Ali Başkana beni saydığı, sevdiği ve geldiği için çok teşekkür ederim. Bu ziyaretten ötürü çok mutlu oldum. Bu güzel davranıştan dolayı başkanımızı tebrik ediyorum. Her zaman yanımızda ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Allah ondan razı olsun" şeklinde konuştu.

"ONU GÖRMEK İSTİYORUM"

En büyük arzusunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek olduğunu belirten Karakuş, "Cumhurbaşkanım seni çok seviyorum. Seninle tanışmak istiyorum. Senin için bütün her yerde, kahvehanelerde kavga ediyorum. Bu yüzden beni iki üç kahvehaneden çıkarttılar. Sizinle mutlaka Bursa'ya geldiğinizde tanışmak istiyorum. Beni kabul ederseniz memnun olurum" diye konuştu.

"ERDOĞAN'I ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini kelimelere sığdıramadığını ifade eden Karakuş, "Erdoğan olmasa Suriye, Afganistan gibi oluruz. Türkiye'de aç kalmak istemiyorum, parasız kalmak istemiyorum. Annesine bakana para, babasına bakana para, kardeşini bakana para. Millet daha ne istiyor. Bu millet Tayyip Erdoğan'ı kaybedince anlayacak değerini. Erdoğan'ı Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.