Hava Durumu

Cumhurbaşkanlığı Spor resmen kuruldu: İdmanlar Külliye'de yapılacak, hedef Süper Lig

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile kurulan Cumhurbaşkanlığı Spor, Ankara 2. Amatör Küme'de mücadele edecek. Cumhurbaşkanlığı Spor, mart ayının ortasında başlayacak 2. Amatör Küme'de sahaya çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanlığı Spor resmen kuruldu: İdmanlar Külliye'de yapılacak, hedef Süper Lig

Cumhurbaşkanlığı Spor resmen kuruldu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'un talimatı ile kurulan Cumhurbaşkanlığı Spor Kulübü Ankara 2.Amatör Küme'de mücadele edecek.

Cumhurbaşkanlığı talimatı ile kurulan Cumhurbaşkanlığı Spor, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yapılan kura çekimine katıldı.

TFF SİTESİNDE YER ALDI

Cumhurbaşkanlığı Spor'un kurulacağı iddialarını, TFF sitesinde yer alan kulüp bilgileri doğrulamış oldu.

.

Sahaya kırmızı beyaz veya turkuaz renklerdeki formalarla çıkması beklenen Cumhurbaşkanlığı Spor'un, T.C. Cumhurbaşkanlığı Forsu'nu formalarda 'logo' olarak kullanıp kullanmayacağı ise netleşmedi. İdmanlarını Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapması beklenen futbol takımı maçlarını ise Sincan Stadı'nda oynayacak.

KİMLER OYNAYACAK?

Söz konusu takımın Beştepe personelinden kurulacağını iddia edilse de, Cumhurbaşkanlığı Spor'un özellikle hedefe ulaşmak için Ankara'daki futbol takımlarının altyapılarından yetişen isimleri kadrosuna katabileceği, böylelikle kısa süre içinde profesyonel yapıya kadar yükselecek bir organizasyonun kurulduğu öne sürüldü. Bir başka senaryo ise 1. Lig'deki Osmanlıspor'un isim hakkının satın alınıp takımın gelecek yıl Süper Lig'i hedeflemesi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.