Hava Durumu

Cüneyt Arkın'a büyük ayıp!

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, yaptığı açıklamayla dizi ve film sektörünün geldiği içler acısı hale dikkat çekti. Türk sinemasının yaşayan efsanesi Arkın, geçtiğimiz günlerde başından geçen ve emektar sanatçılara verilen değeri gözler önüne seren yapımcıyla pazarlığını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2018 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2018 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cüneyt Arkın'a büyük ayıp!

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, dizi ve film sektörünün geldiği içler acısı durumu, yaşadığı çok çarpıcı bir olayla özetledi. Posta Gazetesi'ne verdiği röportajda, geçmişte hayatını sinemaya adayan çok sayıda oyuncu bulunduğunu bunlardan birisinin de kendisi olduğunu dile getiren Arkın, "Bizim devir farklıydı. Daha saftı. Set aşklarını, parayı, şöhreti bilmedik. Sadece ben değil benim kuşağım da bilmedi. Fikret Hakan, Eşref Kolçak, Hüseyin Peyda, hiçbiri bilmedi" dedi.

Arkın'ın şaşırtan açıklaması ise şu cümleleriyle geldi: "Geçenlerde bir proje için beni çağırdılar. Cüneyt Arkın hayranları ama paraya gelince sıkıldılar. Valla dedim burada kadın oyuncun var. Adını sanını bilmem o kadın oyuncunun. Aldığı paranın onda birini verin dedim. Oooo çok ağabey" dediler.

Arkın'ın hangi yapımcıyla görüştüğü ve haftalık ücretinin 10'da birini talep ettiği kadın oyuncunun kimliği merak konusu olurken, Arkın'a karşı takınılan bu tutum tepki çekti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.