Hava Durumu

D.J White TOFAŞ'ta

TOFAŞ, Bahçeşehir Koleji'nde forma giyen 32 yaşındaki Amerika'lı D.J. White'yi kadrosuna kattı. BSL ve EuroCup'ta geçen sezonun üzerine çıkmak isteyen TOFAŞ 3. takviyesini D.J. White ile yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2019 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2019 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
D.J White TOFAŞ'ta

-Ali ŞAHİN-

Yeni sezon için kadro kurma çalışmalarını sürdüren TOFAŞ'ta Berk Uğurlu ve Devin Williams'tan sonra 3. takviyesini de yaptı. Mavi Yeşilliler son iki sezonu Bahçeşehir Koleji formasıyla mücadele eden D.J. White ile anlaşmaya vardı. 2,06 boyundaki ABD'li oyuncu daha önce de Gaziantep Basketbol forması giymişti. 32 yaşındaki 4 numara için kulübün resmi açıklamayı da bugün yapması bekleniyor.

NBA'da 138 MAÇ

1986 doğumlu olan D.J. White 2008-2014 arasında Oklahoma, Charlotte ve Boston formalarıyla 138 NBA maçına çıktı. Tecrübeli oyuncu NBA'de 5.9 sayı, 3.2 ribaund ortalamaları tutturdu. Avrupa'da da Baskonia ve Torino formaları giydikten sonra Gaziantep'e transfer olan Amerikalı oyuncu son iki sezonunu Bahçeşehir Koleji'nde geçirdi. Geçen sezon ortalama 30.6 dakika sahada kalan 32 yaşındaki oyuncu 14.2 sayı, 5 ribaund ve 1.4 asist ortalamaları yakaladı. 

GİDECEKLER VAR

Şu ana kadar resmi olarak sadece Yiğit Arslan ile yollarını ayıran TOFAŞ Sammy Mejia ile de sözleşmesini uzattığını açıklamıştı. TOFAŞ'ın genç oyuncusu Berkan Durmaz için de Fenerbahçe'nin girişimleri devam ederken, geçen sezon bekleneni veremeyen Kadji ile de yolların ayrılması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.