Hava Durumu

Davutoğlu'nun eski danışmanı, İmamoğlu'nun askerlik arkadaşı çıktı!

Bir dönem eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlığı görevini yürüten Atılgan Bayar, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile çektirdiği askerlik fotoğrafını yayınladı. Bayar, "Tereddütsüz kefilim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2019 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2019 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Davutoğlu'nun eski danışmanı, İmamoğlu'nun askerlik arkadaşı çıktı!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir süre danışmanlığı görevini yürüten Atılgan Bayar, 31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen, ancak daha sonra Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu ile çektirdiği bir askerlik fotoğrafını paylaştı.

Bayar, kişisel Twitter hesabında paylaştığı fotoğrafa "Adamı en iyi askerlikte tanırsın. Vatansever mi, dürüst mü, mümin mi, adil mi, cesur mu, paylaşımcı mı, yoldaş mı? Hepsi dökülür. Ben Ekrem'i askerde tanıdım. Saydığım hususlarda tereddütsüz kefilim" notunu düştü.

Adamı en iyi askerlikte tanırsın. Vatansever mi, dürüst mü, mümin mi, adil mi, cesur mu, paylaşımcı mı, yoldaş mı? Hepsi dökülür. Ben Ekrem'i askerde tanıdım. Saydığım hususlarda tereddütsüz kefilim. pic.twitter.com/EBhwf3bvlk

-- Atılgan Bayar (@atilganbayar1) 29 Mayıs 2019
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.