Hava Durumu

Defne Samyeli dava açtı, Mustafa Sandal 'pişman değilim' dedi!

Mustafa Sandal, hayatını ele aldığı 'Beni Ağlatma' kitabında Defne Samyeli'yi gizli aşkı olarak yazınca ortalık karıştı. Samyeli dava açtı, Sandal, 'pişman değilim' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2020 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2020 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Defne Samyeli dava açtı, Mustafa Sandal 'pişman değilim' dedi!

Yakın zamanda ünlü popçu Mustafa Sandal'ın hayatını yazdığı 'Beni Ağlatma' eserinde Tuba Ünsal'la yaşadığı aşkın yanı sıra Defne Samyeli ile de gözlerden uzak aşk yaşadıklarını açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Mustafa Sandal, geçtiğimiz gün kitabının imza gününde hayranlarıyla buluştu. 

Düzenlenen etkinlikte önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sandal, Defne Samyeli ile yaşadığı polemik hakkındaki sorulara, "Kendi hikayemi yazarken 15 sayfalık özel hayatımla ilgili yazım var. Oralara dokunmasam, tuhaf olurdu zaten. Onları yazmasam sorardınız neden yok diye. Ben o konuyla alakalı açıklamamı yaptım. Ben oradaki üç satıra takılıp kalmak istemiyorum" yanıtını verdi.

Ünlü şarkıcı "Defne Samyeli dava açınca, ikinci baskıda o kısmı çıkarmak zorunda kaldınız. Keşke yazmasaydım diye pişmanlığınız oldu mu" sorusunu da yanıtladı:

''Pişmanlığım yok. Bu kitapla alakalı hiçbir satırdan pişman değilim. Okuyunca göreceksiniz sürekli iltifat var. Benim hitap şeklim budur. Asla nezakette kusur etmem. Tarzım budur ve bunun dışına çıkmamaya hep dikkat ederim.''

Ne olmuştu?

Mustafa Sandal hayatını anlattığı "Beni Ağlatma" adlı kitabında Tuba Ünsal'la aşkının yanı sıra Defne Samyeli'yle gözlerden uzak yaşadığı ilişkiyi de anlattı. Mustafa Sandal'ın bu hikayesine Defne Samyeli sert bir cevap verdi.

Samyeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Mustafa Sandal'ın kitabında 25 yıl önce ilişki yaşadığımıza, benim bir de 'ilişkiyi gizli yaşamak istediğim için' onu terk ettiğime dair tamamen gerçek dışı bir iddiaya uyandım. ''Sandal'ın hayatının dikkat çekmesi için adıma gerek var mıydı, bilemedim. Dilerim Mustafa Sandal bu duruma bir netlik kazandırır da 25 senede topu topu 4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşıma dava açmak durumunda kalmam." 

Defne Samyeli'nin yaptığı bu sert çıkışın ardından sessizliğini 2. Sayfa programına bozan Mustafa Sandal şu ifadeleri kullandı:

"Defne Hanım doğru söylüyor olabilir. Saymadım ama 4 kez görüşmüş ve ben yanlış yorumlamış olabilirim. Ancak, kitabı okuyunca tam olarak neye bozulduğunu da pek anlamış değilim. Keza, altını çizmek isterim ki, onun net ve kararlı duruşundan ötürü zaten bir ilişki yaşayamadığımız yazıyor, yaşadığımız değil!''

''26 yıl önce annemin yanında görüşmekten çekinmediği için, şimdi çekinebileceğini tahmin edemedim ve küçük bir anektod olarak kitapta asla rencide etmeden kendisine yer verdim. Aslında; o paragraf bir özeleştiriydi, okuyunca bunu çok net göreceksiniz.''

''Öyle ki, 1 ay önce proje amaçlı özel bir yemekte Polat Yağcı'nın yanında 'Kitapta benden de bahsettin mi?' diye soran da kendisiydi. Şaşkınım ama yine de bir hanımefendi öyle diyorsa öyledir ve tartışmaya kapanmıştır, saygı duymak gerekir. Kendisine, birkaç gün önce çıkardığı single'ında da başarılar dilerim."
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.