Hava Durumu

Dehşet! Köpeklerden kaçarken bataklığa saplandı, bir gün sonra kurtarıldı...

Afyonkarahisar'da köpeklerin saldırısından kaçarken düştüğü dere yatağında bataklığa saplanan ve sabaha kadar kurtulmak için çırpınan üniversite öğrencisi AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2018 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2018 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dehşet! Köpeklerden kaçarken bataklığa saplandı, bir gün sonra kurtarıldı...

Olay Afyonkarahisar'ın Erenler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü öğrencisi olan 21 yaşındaki Halil Sarı, öğrencilerin yoğunlukla ikamet ettiği Erenler Mahallesi'ndeki dere yatağı kenarında gece saatlerinde yürüyüşe çıktı. Halil Sarı, aşırı yağış yüzünden kayganlaşan toprak zeminden ayağı kayarak, yaklaşık 3 metre derinliğindeki dere yatağına düştü. Çıkmaya çalıştığı sırada, köpeklerin saldırması sonucu kanalın diğer tarafından çıkmayı düşünen Sarı, bu defa derede bataklığa saplandı.

AFAD EKİPLERİ ÇIKARDI

Gece boyu kurtulma çabaları sonuçsuz kalan üniversite öğrencisi Halil Sarı'nın, havanın aydınlanması ile yardım çığlıklarını duyan çevredeki işçiler, durumu polise ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve itfaiye ekipleri, Sarı'yı saplandığı çamurdan insan zinciri oluşturarak çıkardı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sarı'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.