Hava Durumu

Demet Akalın: 'Bu soysuzlar durmayacak'

Şarkıcı Demet Akalın, çocuklara yönelik istismar konusunda çok konuşulacak bir adım attı. Öldürülen Eylül bebek için Adalet Bakanı ile görüşen Akalın, idamın gelmesini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2018 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Demet Akalın: 'Bu soysuzlar durmayacak'

Bodrum'da sahne alan Demet Akalın, çocuklara yönelik cinsel istismarda hadımın çözüm olmadığını, idamın gelmesi gerektiğini söyledi.

Demet Akalın, minik Eylül ile ilgili sorular üzerine, "Adalet Bakanı ile görüştüm ve idamın gelmesinden yanayım. Yoksa bu soysuzlar durmayacak" dedi.

İsyan bayrağını çektiğini ifade eden Demet Akalın, Ankara'da 22 Haziran günü kaybolan ve aramalar sonucunda cesedi bulunan Eylül Yağlıkara olayına çok sinirlendiğini söyledi. Artık bu duruma dur deme zamanının geldiğini ifade eden şarkıcı:

'BEN İDAMDAN YANAYIM, HADIM ETMEK ÇÖZÜM DEĞİL!'

"Ben bunun için Adalet Bakanlığına gittim. Sağ olsun Sayın Bakanımız bizi hemen makamına kabul etti. Bütün danışmanlarını çağırdı. Bize saatlerce izah ettiler. Hangi yasanın üstünde çalıştıklarını anlattılar. Ben ve diğer sanatçı arkadaşlarım mümkün olduğu kadar hatırlatıyoruz. Tabii anne olanlar daha duyarlı oluyor. Ben kesinlikle idamın gelmesinden yanayım. Çünkü bu soysuzlar başka türlü durmayacak. Yani kesinlikle bir caydırıcı ceza olması gerekiyor. Bir çocuğa yaklaştığı zaman, 'ben bunun sonucunda darağacına giderim aman' deyip korkması lazım. Başka türlü baş edilemeyecek herhalde. Ben idamdan yanayım. Çünkü Bakanımızın danışmanları bana anlattı. Hadım etme, sizin bildiğiniz hadım gibi olmayacak. Kısa süreli ve sadece ilaç etkisi olan bir şey. Hadım etmek bence çözüm değil. Asla çözüm değil" dedi.

NE OLMUŞTU?

Bursa'da yaşayan İbrahim- Şerife Yağlıkara çifti, yaz tatili için memleketleri Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı Uzunbeyli Mahallesi'ne geldi. Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü Eylül, 22 Haziran Cuma günü öğle saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamak için evden çıktı.

Ortadan kaybolan Eylül'ün cesedi bir hafta sonra elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.