Hava Durumu

Demet Akalın, 'neden kaçtın?' sorusuna bakın ne yanıt verdi?

Şarkıcı Demet Akalın Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına gelen "Lapseki konserini neden yarıda kesip kaçtın? Oradaki insanlara saygın olsaydı bitirip öyle giderdin. Yazıklar olsun sana!" şeklindeki yoruma, "Yarı mı? 1,5 saatin nasıl geçtiğini anlamamışsın ne güzel" şeklinde yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2018 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2018 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Demet Akalın, 'neden kaçtın?' sorusuna bakın ne yanıt verdi?

Bir hafta önce Lapseki Kiraz Festivali'nde sahne alan Demet Akalın'ın paylaştığı Instagram fotoğrafının altına bir takipçisi, "Lapseki konserini neden yarıda kesip kaçtın? Oradaki insanlara saygın olsaydı bitirip öyle giderdin. Yazıklar olsun sana!" şeklinde bir yorum yazdı.

"30 KERE BAĞIRDIM"

Akalın, takipçisinin bu mesajı üzerine, "Yarı mı? 1,5 saatin nasıl geçtiğini anlamamışsın ne güzel. Halk konserlerinde ben gidiyorum hadi by by dersen öndeki topluluklar peşinden sahneye atlar. Minibüsleri devrilen arkadaşlarımız oldu! Halk konserlerinde işaret ede ede gitmezsin. Zaten babamın memleketi sizi seviyorum diye 30 kere bağırdım giderken de el salladım!! Ne yarı var ne kesiş senin anlayacağın" mesajını yazarak tepkisini gösterdi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.