Hava Durumu

Deniz Çakır'ın silahlı paylaşımı tiye alındı!

Oyuncu Deniz Çakır, iki farklı konuyla gündeme geldi. Çankaya Üniversitesi'nde öğrencisi tarafından öldürülen öğretim üyesiyle ilgili yaptığı açıklama ile tiye alınan Çakır'ın girdiği mekanda başörtülü kadınları, "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" dediği ve mekandan kovulduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2019 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2019 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Deniz Çakır'ın silahlı paylaşımı tiye alındı!

Oyuncu Deniz Çakır, öğrencisi tarafından öldürülen akademisyen Ceren Damar ile ilgili sosyal medya hesabında bir mesaj paylaştı.

Deniz Çakır, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Oluk oluk kan akıtacağız diyenlerin alkışlandığı, politikalarınızla her şeyin yasaklandığı televizyonlarda silahın özendirildiği dizilerinizle gurur duyun! Genç bir kadın öldürüldü... Elini kolunu sallaya sallaya üniversitelere silah sokabiliyor... Gurur duyun, genç bir akademisyen öldürüldü... Bir üniversitede!"

Silahın özendirildiğini söyleyen Çakır, oynadığı dizilerde de bolca silah kullanılması nedeniyle eleştiri bombandımanına tutuldu. 

Sosyal medya paylaşımlarından bazıları:

BAŞÖRTÜLÜLERE LAF ATTI HABERİ

Öte yandan Deniz Çakır'ın arkadaşlarıyla girdiği bir mekanda, 6 başörtülü kadına "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" dediği ve mekandan kovulduğu iddia edildi.

Bu haber menajeri tarafından yalanlandı. Menajer Seda Sertbaş, Deniz Çakır'ın sette olduğunu, basına servis edilen fotoğrafların ise arşiv olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.