Hava Durumu

Depresyona girdi, 6 dil öğrendi!

İzmit'te girdiği depresyon sonucu yıllarca evden çıkmayan üniversite öğrencisi Gamze Gazeteci, bu süreçte 6 dil öğrenip hastalığını büyük oranda yendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Depresyona girdi, 6 dil öğrendi!

İzmit'te yaşayan Gamze Gazeteci'ye 2011 yılında depresyon tanısı konuldu. Turizm bölümünde okuduğu için yabancı dil bilmesi gerektiğini belirten ve depresyon tanısının ardından yıllarca evden dışarı çıkmadığını söyleyen Gamze Gazeteci, "Depresyona girdikten sonra yabancı dillere ilgim arttı. Kendi kendime 6 dil öğrendim" dedi.

Gazete Habertürk'ten Caner Aktan'ın haberine göre; Bilecik Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü'nden mezun olan Gamze Gazeteci'nin o günden sonra hayatı değişti.

Turizm bölümünde okuduğu için yabancı dil bilmesi gerektiğini belirten ve depresyon tanısının ardından yıllarca evden dışarı çıkmadığını söyleyen Gamze Gazeteci, "Depresyona girdikten sonra yabancı dillere ilgim arttı. Kendi kendime 6 dil öğrendim.

İNGİLİZCE, RUSÇA, İSPANYOLCA, FLEMENKÇE...

Yabancı dil kitaplarını kaynak olarak kullandım. İngilizce, Rusça, İspanyolca, Flemenkçe, İtalyanca'yı ileri seviyede, Korece'yi ise başlangıç seviyesinde konuşabiliyorum. Hedefim 20 dil. Depresyon seviyemde azalma yaşandı. Yeteneklerimi keşfettim. Şimdi öğrencilere özel ders veriyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.