Hava Durumu

Derbi yenilgisi sonrası ortalık savaş alanına döndü! Her şeyi yakıp yıktılar

Endonezya'da Persebaya ve PSS Sleman derbi maçından sonra ortalık savaş alanına döndü. PSS Sleman'ın mücadeleyi 3-2 kazanmasıyla, ev sahibi takımın taraftarları sahaya girerek önlerine çıkan her şeyi yakıp yıktı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2019 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2019 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Derbi yenilgisi sonrası ortalık savaş alanına döndü! Her şeyi yakıp yıktılar

Endonezya'da oynanan Persebaya-PSS Sleman derbi karşılaşmasının bitiş düdüğüyle birlikte ev sahibi ekibin taraftarları ortalığı savaş alanına çevirdi.

Konuk ekip PSS Sleman mücadeleyi 3-2 kazanırken yenilgi sonrasında hayal kırıklığına uğrayan taraftarlar sahaya girdi. Binlerce kişinin sahaya atlaması sonucunda işler bir anda çığrından çıktı.

Bazı futbolculara fiziksel şiddet uygulamaya çalışan taraftarlara güvenlik güçleri engel olurken olaylarda şans eseri hiçbir futbolcu zarar görmedi.

Ancak taraftarların bir anda sahayı işgal etmesine engel olunamazken kızgın taraftarlar ellerine geçen her şeyi yakıp yıktılar.

Çıkan olaylarla ilgili açıklama yayınlayan PSSI Medya Sorumlusu Gatot Widadko, "Çok ama çok üzgünüz. Bu yaptıkları kendi kulüplerine zarar vermektir. Futbol endüstrisinin ilerlemesi için taraftarlar olgun insanlar olmalı. Kesin olan şey yaptırımlar olacağı" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.