Hava Durumu

Dev inşaat şirketi İnanlar iflas istedi!

Hakkında kaçtığı ve hem çalışanlarının hem de alacaklarının kendisine ulaşamadığı iddia edilen inşaat sektörünün en büyük firmalarından İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan, şirketinin iflasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dev inşaat şirketi İnanlar iflas istedi!

Geçtiğimiz yıl FETÖ operasyonunda da gözaltına alınıp bırakılan Serdar İnan sessizliğini bozdu. Twitter hesabından açıklama yapan İnan, şirketinin iflasını istediğini açıkladı. Şirketinde 600 çalışanının bulunduğunu aktaran İnan, çalışanların maaşlarını ilk kez bu ay ödeyemediklerini kaydetti. Serdar İnan açıklamasında "Türkiye'deki şirketimizin mal varlığı rahatlıkla borçlarının kapanmasını sağlayacak seviyededir. Bu sebeple şirketimizin üzülerek iflasını istiyorum, ilgili resmi makamlardan ricam işlemlerin bu yönde yapılmasıdır, böylece hak sahipleri alacaklarını rahatlıkla alabileceklerdir" ifadesini kullandı.

MADDİ MANEVİ BİTİRDİ

İnan, FETÖ'ye yardım gerekçesiyle 8 gün hapiste kaldığı dönemle ilgili olarak, "Hiçbir suçum yokken yargısız infaza uğratıldım. Benim 16 Ağustos 2016'da açılan dosyam aradan 20 ay geçmesine rağmen iddianamesi yazılamadı. Suçsuzluğum tescillenemedi. Bankalardan ve müşterilerimizden gelen şüphe ve ithamlara resmi bir cevap veremedik. 20 ay önce üzerimize atılan bu zan ile 600 çalışanımızın ve taahhütlerimizin yükü bizleri maddi manevi bitirdi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.