Hava Durumu

Dilan Çiçek Deniz'den aşk bombası! El ele görüntülendiler

Furkan Andıç'la olan bir ilişkisini noktalayan Çukur dizisinin yıldızı Dilan Çiçek Deniz'in yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2019 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2019 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dilan Çiçek Deniz'den aşk bombası! El ele görüntülendiler

Show TV'nin fenomen dizisi 'Çukur'da 'Sena' karakteri ile izleyici karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz için çok konuşulacak bir aşk iddiası ortaya atıldı. Furkan Andıç'la ilişkisini noktalayan güzel oyuncunun, bomba bir isimle el ele yakalandığı öne sürüldü.

Dilan Çiçek Deniz, meslektaşı Furkan Andıç'la bir yıllık ilişkisi geçtiğimiz aylarda bitirdi. Andıç, bu ilişkinin ardından Dilan Çiçek Deniz'in de yakın arkadaşı olduğu öğrenilen Özge Acar'la görüntülendi. Andıç cephesinde bu gelişmeler yaşanırken Dilan'ın da yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.

Ünlü oyuncunun dün meslektaşı Birkan Sokullu ile Caddebostan'da el ele görüldüğü ileri sürüldü. Yine ikilinin ilişkisinin iki hafta önce başladığı ve yakın zamanda Emirgan'da bulunan La Boom adlı mekândan birlikte çıktıları gelen iddialar arasında.

Birkan Sokullu geçtiğimiz aylarda meslektaşı Berrak Tüzünataç'la 3 yıllık ilişkisini sürpriz bir kararla noktalamıştı. Çiftin yakın çevresine "Bu kararın geri dönüşü yok" dediği ve Tüzünataç'ın moral bulmak için bir süreliğine yurtdışına gittiği öğrenilmişti.

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

1995 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Dilan Çiçek Deniz'in annesi ve babası öğretmen. Güzel isim, Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yaptı.

15 yaşında "Güneşi Annem Sanırdım" adında şiir kitabı çıkardı. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. Sonra 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılıp oyunculuk ödülü kazandı.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. Oldu. 2015 yılında Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.